Hvordan overfører jeg min CNA-licens til en anden stat?

Hvordan overfører jeg min certificering til en anden stat?

  1. Har en aktuel og aktiv CNA-certificering og vær i god stand i din nuværende tilstand.
  2. Slå op i sygeplejeassistentregistret for den stat, du i øjeblikket er certificeret i.
  3. Kontakt sygeplejeassistentregistret for den stat, du overfører til.

Kan du tage din CNA-test i Illinois og derefter arbejde i en anden stat?

Ja. Hver stat har dog forskellige krav for at opretholde aktiv CNA-status. Du bør kontakte den pågældende stat for fuldstændige regler og vejledning.

Hvordan overfører jeg min CNA-licens fra Louisiana til Texas?

Hvis du i øjeblikket er på Louisiana-registret for sygeplejerske og ønsker at overføre din CNA-certificering til Texas, skal du ansøge om gensidighed i Texas. Gensidighedsformularen er tilgængelig her: Request for Entry on the Texas Nurse Aide Registry through Reciprocity. Udskriv denne ansøgning og læs den omhyggeligt.

Hvordan overfører jeg min CNA-licens fra Wisconsin til Texas?

Trin, der skal følges: Få en ansøgning om gensidighed fra: //www.dads.state.tx.us/forms/5505-NAR. Sørg for, at din CNA-certificering i din tidligere stat stadig er aktiv og har et godt omdømme. Få en kriminel baggrundskontrol for at indsende til Texas Nurse Aide Registry.

Kan du være en CNA i flere stater?

Du kan ansøge om CNA-certificering gensidighed, hvis du er opført som en sygeplejerske med en aktiv certificering i en anden stat. Du skal være opført i et godt omdømme uden forbrydelser eller forseelser mod patienter.

Kan jeg overføre min CNA til Texas?

CNA'er kan overføre deres licens til Texas gennem CNA-gensidighed, som er den proces, hvor aktive CNA'er overfører deres licens til en ny stat med henblik på beskæftigelse.

Har Georgien CNA-gensidighed?

I staten Georgia er det muligt at modtage certificering gennem gensidighed. Du kan overføre din CNA-certificering til Georgien, hvis du har en aktiv certificering i en anden stat. Du skal udfylde en ansøgning om gensidighed.

Hvor meget tjener en cna på et hospital i Illinois?

Hospital CNA Løn i Chicago, IL

Årlig lønTimeløn
Topindtjenere$49,136$24
75. Percentil$38,388$18
Gennemsnit$41,002$20
25. Percentil$28,151$14

Hvor længe er en CNA-licens god til i Texas?

2 år

Forny en CNA-certificering i Texas Staten Texas kræver, at du fornyer en CNA-licens hvert andet år. Der er ingen udløbsdato trykt på dit certifikat, men du er selv ansvarlig for at forny certifikatet.