Kan jeg bruge TD Bank-gavekort på Amazon?

Du kan bruge et forudbetalt Visa-gavekort til at foretage køb på Amazon, men du skal omgå systemet for at få det til at ske. Amazon vil ikke tillade opdelte betalinger mellem gavekort indlæst på en konto og andre betalingsmetoder, så du er nødt til at justere prisen på dine køb med dit gavekortsaldo.

Hvordan bruger jeg et TD Bank-gavekort online?

Det er nemt at bruge dit gavekort. Når du har et gavekort, er det nemt at aktivere, registrere og kontrollere din saldo når som helst online. Gavekort skal registreres på tdbank.com/giftcardinfo eller ved at ringe til 1-for at foretage transaktioner online, over telefonen eller via en smartphone.

Hvordan bruger du et forudbetalt gavekort på Amazon?

Sådan fungerer det:

  1. Gå til siden Amazon.com gavekort – e-maillevering,
  2. Indtast det nøjagtige beløb på dit gavekort, din e-mailadresse (du sender Amazon-kreditten til dig selv) og dit navn.
  3. Klik på "Fortsæt til kassen".
  4. Når du vælger en betalingsmetode, skal du vælge det gavekort, du lige har uploadet.

Hvilke betalingsmetoder accepterer Amazon?

Amazon Pay accepterer kredit- og betalingskort. Kreditkort, der i øjeblikket accepteres, inkluderer Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diners Club og JCB. Amazon.com butikskortet er tilgængeligt til brug med udvalgte forhandlere. I nogle tilfælde kan du være begrænset til at bruge Visa- og Mastercard-kreditkort.

Hvor kan Myer-gavekort bruges?

Coles Group & Myer-gavekortet kan bruges i tusindvis af deltagende butikker. Dette inkluderer Coles Supermarkets, Coles Central, Coles Express, Myer, inklusive Myer.com.au, Target, Kmart, Officeworks, Liquorland, Vintage Cellars og First Choice Liquor.

Kan penge refunderes til et forudbetalt visum?

Hvordan vil jeg blive refunderet for køb foretaget med et gave-/forudbetalt betalingskort? Køb foretaget med et gave-/forudbetalt betalingskort (Visa, Mastercard, American Express eller Discover) vil få kreditten refunderet tilbage til det originale kort. Hold venligst på dit kort, indtil du er uden for returpolitikken for produktet/produkterne.

Kan du få refunderet et gavekort, der ikke kan genoplades?

Svar (1) Ikke genindlæselig betyder, at du ikke kan sætte flere penge på kortet. Det forhindrer ikke en tilbagebetaling af penge, der allerede var på kortet. Du kan ringe til nummeret på bagsiden af ​​kortet for at se, om refusionen blev bogført.

Kan du få refusion på et ikke-genopladeligt Visa-gavekort?

Penge kan refunderes tilbage på et Visa-gavekort. Disse kort kan typisk ikke genindlæses, men du genindlæser ikke. Du refunderer det oprindelige beløb, der stod på kortet. Dit bedste svar ville komme fra Visa Gift Card kundeservice.

Kan du få refunderet et MasterCard-gavekort?

Tilbagebetalinger udstedt til Visa/MasterCard-gavekort kan ikke tilbageføres eller kræves tilbage, hvis kortet ikke længere er i din besiddelse.

Hvordan kan jeg få mine penge tilbage fra et Greendot-kort?

Hvis du vil kræve en Green Dot-refusion for eventuelle tab, skal du ringe til Green Dot-kundeservice på (866) 795-7597. Hvis du ser en fejl vedrørende dit Green Dot-kort, kan du også ringe til nummeret, der står på bagsiden af ​​dit kort.

Hvad betyder ikke-genopladelig på et gavekort?

Forbrugere kan også købe forudbetalte betalingskort eller gavekort, som ikke er en forlængelse af din bankkonto. I stedet køber du dem kontant. Nogle forudbetalte kort kan ikke genoplades, hvilket betyder, at du ikke kan lægge flere penge på dem, når først du har opbrugt saldoen på kortet.

Hvor kan Vanilla gavekort bruges?

Hvor kan jeg bruge mit Vanilla-gavekort? Du kan bruge dit Vanilla-gavekort stort set overalt, hvor Visa-kort accepteres i USA og District of Columbia, bortset fra at gavekortet ikke må bruges til tilbagevendende fakturering eller ved hæveautomater.

Kan du bestride en debitering på et Visa-gavekort?

Du skal forsøge at løse problemet direkte med forhandleren. Hvis forretningen ikke er i stand til at løse problemet for dig, kan du indgive en tvist ved at downloade en tvistformular og følge instruktionerne om, hvordan du indsender en komplet formular fra sektionen om tvisttransaktioner på dette websted.

Kan du bestride en debitering på et forudbetalt kort?

Forudbetalte kort er ikke omfattet af loven om fair kreditfakturering, som giver kortholdere ret til at bestride et gebyr. Men det er stadig muligt for handlende at modtage en tvist fra et forudbetalt kort. Kortnetværkene kommer til at diktere, hvilke rettigheder deres forudbetalte kort har.

Kan du bruge et Visa-gavekort ved benzinpumpen?

Ja, du kan bruge dit Visa-gavekort på en tankstation. Men hvis du har en lav saldo på dit kort, er du muligvis ikke i stand til at bruge det på grund af det påkrævede "forhåndsgodkendelse"-beløb, der er angivet af dit pengeinstitut.