Kan jeg bruge et Walmart Visa-gavekort på Amazon?

Du kan bruge et forudbetalt Visa-gavekort til at foretage køb på Amazon, men du skal omgå systemet for at få det til at ske. Amazon vil ikke tillade opdelte betalinger mellem gavekort indlæst på en konto og andre betalingsmetoder, så du er nødt til at justere prisen på dine køb med dit gavekortsaldo.

Kan jeg bruge Walmart Visa-gavekort hvor som helst?

Hvor kan jeg bruge mit gavekort? Brug dit Walmart Visa-gavekort overalt Visa-debetkort accepteres i de halvtreds (50) stater i USA og District of Columbia, undtagen Puerto Rico og de andre amerikanske territorier.

Kan du købe Visa-gavekort på Amazon?

Kortene sendes klar til brug. Dette kort kan kun bruges i USA, online eller i butikker, hvor Visa-debetkort accepteres. Din Amazon.com-saldo kan ikke bruges til at købe Visa-gavekort. Et engangs købsgebyr på 5,95 USD pålægges på købstidspunktet.

Kan jeg overføre Visa-gavekort til venmo?

Venmo kan tilsluttes flere kort, og dette inkluderer nogle forudbetalte kort - Venmo accepterer forudbetalte eller gavekort fra American Express, Discover, MasterCard og Visa. Så hvis du har et gavekort fra et af disse mærker, kan du tilføje dem til din konto.

Kan jeg udbetale et forudbetalt MasterCard?

A: Ja. Du kan hæve kontanter mod saldoen på de fleste forudbetalte Mastercard- og gavekort i enhver pengeautomat. Det er dog ikke alle forudbetalte og gavekortudstedere, der tillader pengeautomater eller udenlandske transaktioner. Du skal bruge et personligt identifikationsnummer (PIN) for at hæve kontanter.

Kan jeg hæve penge fra et Visa-gavekort?

Kan jeg få penge tilbage fra et Visa-gavekort? Hvis du har et Visa-gavekort og spekulerer på, om du kan få kontanter fra det, er det korte svar nok ikke. Selvom de to kort ligner hinanden, kan kun forudbetalte kort bruges til at få kontanter fra en pengeautomat eller til at få "penge tilbage" fra en købmand. Gavekort kan ikke.

Hvilke Visa-gavekort kan bruges i hæveautomaten?

A. Ja! VISA-gavekortet accepteres på de fleste ATM/POS-terminaler, der viser Pulse®-, Plus®-, NYCE®- eller Star®-logoerne. Se gavekorts vilkår og betingelser for internationale gebyrer, der kan være gældende.

Hvad kan jeg gøre med et Visa-gavekort?

Visa-gavekortet bærer Visa-logoet som ethvert andet Visa-kort, så det kan bruges på de millioner af steder, der accepterer Visa-kort, inklusive online. Som med et kreditkort, når du er klar til at betale, skal du blot aflevere kortet til forretningen og underskrive købskvitteringen.

Sælger WalMart forudbetalte Visa-kort?

Visa forudbetalte gavekort – Walmart.com.