Bruger narkohandlere forskellige farvede verandalys?

Lommelygter signalerer potentielle købere Nogle gange blev en farvekode brugt til at hjælpe købere. "Rødt [lys] betyder, at politiet kommer, blå er for kokain, og grøn er for ukrudt," sagde en tidligere forhandler til avisen.

Hvad betyder de forskellige farvede verandalys?

Dette er de forskellige farver på verandalyset, og hvad de betyder: Blåt lys: Politiets respekt eller autismebevidsthed. Grønt lys: Veteranernes bevidsthed. Red Light: Bevidstheden om American Heart. Purple Light: Bevidstheden om vold i hjemmet.

Hvad betyder et gult verandalys narkotika?

Grønt verandalys: øge bevidstheden om borreliose. Gult verandalys: Huset sælger crack.

Hvad betyder et blåt verandalys 2021?

Blue Porch Light Betydning At vælge et blåt verandalys kan enten betyde autismebevidsthed eller ære politibetjente. Blå lys formidler også budskaber om solidaritet og respekt for politibetjente og deres familier.

Hvad betyder et orange verandalys?

Orange verandalys sender besked om støtte til Delphi-offerfamilier, efterforskere. Ved solnedgang i Delphi blev der set orange lys brænde på verandaer rundt omkring, tænkt som et tegn på støtte til politiet.

Hvad betyder blå verandalys 2020?

budskab om respekt og solidaritet for

De blå lys formidler et budskab om respekt og solidaritet for alle betjente og deres familier, ifølge sheriffens embedsmænd. Hvis du bemærker en blå pære, der lyser op på nogens veranda, er dette meningen: De blå lys formidler et budskab om respekt og solidaritet for alle betjente og deres familier.

Hvad betyder et rødt lys på verandaen?

Traditionelt betyder det et horehus/prostitution. Nogle mennesker gør det, fordi de tror, ​​de støtter brandmænd, ligesom grønne pærer blev et symbol på støtte til militæret for et par år siden. Det seneste rygte går på, at anti-våben-liberale skinner for rødt for at modsætte sig våben.