Kan jeg bruge et Visa-gavekort i PSN-butik?

Bedste svar: Ja. Du kan bruge gavekort og kreditkort sammen på PlayStation Store ved at bruge PlayStation Network-gavekort (PSN-kort) eller ved at tilføje penge med et registreret forudbetalt gavekort.

Hvordan bruger jeg et gavekort på PSN?

Sådan giver du gavespil på din PS4 ved hjælp af et PlayStation Store Cash Card

  1. Køb et PlayStation Store Cash Card til et beløb efter eget valg.
  2. Giv fysisk din ven gavekortet - eller blot kortets digitale kode.
  3. Din ven kan indløse gavekortet i PlayStation Store ved hjælp af deres PS4-konsol.

Kan du købe gavekort til PlayStation Store?

PlayStation-gavekort Køb et PlayStation Store-gavekort fra en onlineforhandler, og de vil sende dig en e-mail med en kode, som du kan indløse via vores digitale butik på din PlayStation-konsol eller via en hvilken som helst webbrowser.

Kan du bruge Visa-gavekort i butikker?

I modsætning til butiksudstedte gavekort er dit Visa-gavekort beregnet til brug overalt, hvor Visa-kort accepteres, personligt eller online. Du kan bruge dit Visa-gavekort overalt, hvor Visa-kort accepteres. Bare sørg altid for, at den resterende saldo på dit kort dækker beløbet for dine planlagte køb.

Kan jeg bruge Visa-gavekort til at handle online?

Selvom Visa-, Mastercard-, Discover- og AMEX-gavekort accepteres online, i butikker og stort set alle steder accepteres disse større mærkedebetkort, nogle gange har folk problemer med at bruge deres bankudstedte gavekort online.

Hvordan køber jeg et Visa-gavekort?

Hvis du for eksempel vil have et personligt Visa-gavekort, skal du bestille det online. Hvis du hurtigt vil have et Visa-gavekort, skal du købe det i en købmand eller sende et elektronisk gavekort i stedet for. Hvis du vil betale et lavt aktiveringsgebyr, så er gavekortene på GiftCards.com nogle af de laveste, jeg har fundet.

Hvordan tilføjer jeg et Visa-gavekort til min Amazon-konto?

Sådan bruger du et Visa-gavekort på Amazon

  1. Gå til Amazons 'Genindlæs din saldo'-side.
  2. Indtast beløbet på dit Visa-gavekort.
  3. Log ind på din konto; dette trin er påkrævet, selvom du allerede er logget ind på din Amazon-konto.
  4. Klik på 'Rediger' i betalingsmetodeboksen; du vil derefter blive omdirigeret til en ny side, hvor du klikker på "Tilføj et kort"

Kan du bruge to gavekort til et køb online?

Når du ser på en online indkøbskurv, vil du generelt se et felt til at indtaste et gavekortnummer (der kan stå "anvend gavekort på transaktionen") og et felt til at indtaste et betalings- eller kreditkort. Uden lidt kreativitet er der generelt ingen måde at bruge mere end ét Visa-kort til at gennemføre et online køb.

Kan jeg bruge Visa-gavekort på Amazon?

Du kan bruge et forudbetalt Visa-gavekort til at foretage køb på Amazon, men du skal omgå systemet for at få det til at ske. Amazon vil ikke tillade opdelte betalinger mellem gavekort indlæst på en konto og andre betalingsmetoder, så du er nødt til at justere prisen på dine køb med dit gavekortsaldo.