Hvad er dresscoden for Kroger-ansatte?

Krogers politik om beklædning Virksomheden, som ejer en lang række dagligvarekæder, herunder Fred Meyers, Harris Teeter, Ralphs og Food 4 Less, tillader ikke sine ansatte at bære noget tøj eller ansigtsmasker med synlige billeder eller logoer. Det betyder ingen T-shirts eller ansigtsmasker til støtte for Black Lives Matter.

Hvad er Kroger-uniformen?

Vi kunne bære en hvilken som helst t-shirt, så længe den ikke har noget logo/print på, jeans i enhver farve, så længe der ikke er huller, og sko, der dækker vores fødder. Uniformen er den påkrævede skjorte og kakibukser.

Kan man have negle på hos Kroger?

Ja hvis du vil.

Hvad skal jeg have på til et interview hos Kroger?

De fleste ansøgere klæder sig i business afslappet påklædning, såsom et par khaki bukser og en knappet skjorte eller bluse. Et jakkesæt og slips er måske ikke nødvendigt, men potentielle arbejdere skal se pæne ud.

Kan jeg bære jeans til en købmandssamtale?

Bær en flot bluse eller en skjorte, ikke en poloshirt. Du kan tilføje en jakke eller en almindelig sweater. Bær kjolesko. Hvis du har en samtale til en teknisk stilling og ikke vil være forretningsorienteret, er det passende at tage jeans og en pænere top eller afslappet kjole på til jobsamtalen...

Må du have leggings på til interview?

De fleste foreslog, at hun ikke havde dem på, hvilket er et godt råd. Mange arbejdsgivere kommer til at rynke på næsen af ​​leggings i en jobsamtale. Det er klart, at du ikke bør bære leggings til en arbejdsplads, hvor der forventes erhvervspåklædning, hvilket sandsynligvis omfatter job inden for finans og jura.

Er leggings uprofessionelle?

Leggings er ofte tynde sammenlignet med bukser som jeans eller slacks, hvilket gør dem lidt mere tvivlsomme. Selvom leggings måske ikke betragtes som en del af den professionelle påklædningsgarderobe, kan de stadig være professionelle.

Må jeg have sorte jeans på til et interview?

Hold dig til neutrale farver som grå, sort, brun og marineblå, da disse matcher mange skjortefarver. På nogle arbejdspladser kan det være acceptabelt at bære mørke jeans. Hvis du ikke er sikker på, om jeans er passende på dette kontor, så tag chinos eller dressbukser på i stedet...

Har jeg en maske på til et interview?

Så hvis du tager til en personlig jobsamtale under pandemien, vil du sandsynligvis blive bedt om at bære en maske. Faktisk bør alle involverede bære en, fra receptionisten til ansættelseschefen. Det er den bedste måde at holde alle sikre på...

Er skinny jeans OK til et interview?

Bomuldsbluser og skinny jeans Dette er et fantastisk smart casual look til kvinder. Det skræddersyede look af jeans afspejler kjolebuksernes, og bærer bukserne til et interview, men denim er mere behageligt og har også et mere afslappet look, der passer til afslappede arbejdsmiljøer.

Kan du bære sneakers med business casual?

På et forretningskontor er sportssko og sneakers, loafers, træsko, bådsko i læder og hæle eller flade kjoler acceptable og kan bæres med eller uden strømpebukser eller strømper, alt efter vejret tilsiger. Undgå at bære klipklapper, sandaler, hjemmesko, sko med åbne tåer eller iøjnefaldende, blingy fodtøj på kontoret.

Hvad er forskellen mellem business casual og formel?

Hvis du kræver, at dine mandlige medarbejdere bærer formelt forretningstøj, betyder det normalt, at de skal bære jakkesæt. Hvis du tillader erhvervsmæssig afslappet påklædning, kan dine medarbejdere undvære deres jakker og bukser. De kan bære kakibukser eller andre mere afslappede typer bukser, selvom jeans normalt ikke er tilladt.