Hvad er den højeste karakter gennemført?

Højeste karakter/år fuldført refererer til den højeste karakter eller år gennemført i skole, college eller universitet pr. 1. maj 2010. Dette kan være en hvilken som helst af de specifikke karakterer eller år i grundskolen, gymnasiet, efterskolen, gymnasiet, og skolegang efter studentereksamen.

Hvad er den sidste klasse eller klasse, du gennemførte i skolen?

Tolvte klasse

Hvad er dit højeste uddannelsesniveau?

Dit højeste akademiske niveau

  • Gymnasium eller tilsvarende. Du har opnået et gymnasieeksamen eller General Equivalency Diploma (GED).
  • Teknisk eller erhvervsmæssig certifikat.
  • Associeret grad.
  • Nogle college-kurser afsluttet.
  • Bachelorgrad.
  • Kandidatgrad.
  • Doktorgrad.
  • Professionel.

Hvad er det højeste klassetrin i gymnasiet?

Gymnasium (af og til senior high school) omfatter klassetrin 9 til 12. Elever i disse klassetrin omtales almindeligvis som freshmen (grade 9), sophomores (grade 10), juniors (grade 11) og seniorer (grade 12).

Hvilken karakter er 95%?

Tal- og bogstavkarakterer

BogstavkarakterProcentGPA
A+97–100%4.33 eller 4.00
EN93–96%4.00
A−90–92%3.67
B+87–89%3.33

Hvad er en 12% karakter?

Tolvte klasse, senior år eller klasse 12 er det sidste år på gymnasiet i det meste af Nordamerika. I andre regioner omtales det også på samme måde som klasse 12 eller år 13. "6 % grad" er vejens hældning. Procent betyder pr. hundrede, så 6% karakter er 6 pr. hundrede.

Hvad hedder 11. klasse i Indien?

A Sixth Form College svarer til 11. og 12. i Indien. I Storbritannien giver elever i en alder af 16 deres skole afsluttende eksamen kaldet GCSE, som også er kendt som studentereksamen eller SSC bestyrelseseksamen i Indien. Studerende går på en Sixth Form College efter at have afgivet den 10. bestyrelseseksamen.

Hvad hedder 11. og 12. klasse i Indien?

Gymnasieuddannelsen i Indien begynder efter otte års grundskoleuddannelse og er opdelt i to års sekundær uddannelse (klasserne IX og X) og to års ungdomsuddannelserne (klasserne XI og XII).

Hvad er fuld form for HSC?

Higher Secondary Certificate (HSC/INTER/+2/ALIM) er en offentlig eksamen, der bruges til universitetsoptagelser i Bangladesh, Indien, Nepal og Pakistan.

Hvad hedder 11. standard?

Svar: Forklaring: Det er en anerkendt bestyrelse, og dens pensum inkorporerer den nationale læseplan samt yderligere emner. For skoleundervisning gennemfører bestyrelsen to eksamener - All India Secondary School Examination (Klasse 10) og All India Senior School Certificate Examination (Klasse 12).

Er uddannelse i Storbritannien bedre end Indien?

Indien er bedre end Storbritannien til bachelorkurser (kun med hensyn til omkostninger). Og Storbritannien har absolut en fordel i forhold til Indien, når det kommer til kandidatstudier og ph.d.-studier. En af de centrale årsager er, at uddannelsessystemet i Indien fokuserer mere på teori end praktisk.

Er en høj 2.1 god?

Selvom der har været lidt karakterinflation, betragtes en første eller 2:1 begge som meget gode grader. Britiske universiteter leder generelt efter 2:1 eller den første til at gå videre til en ph.d. En 2:2 er en meget respektabel grad, en tredje, ja det er stadig en æresgrad. Nogle få personer får ikke-honours beståede grader.

Hvilke karakterer skal jeg bruge for at få en 2,2-grad?

Andenklasses udmærkelser, øvre division (2,1): normalt den gennemsnitlige samlede eksamensscore på 60 %+ Andenklasses udmærkelser, nedre afdeling (2,2): normalt den gennemsnitlige samlede score på 50 %+ tredjeklasses udmærkelser (3.) : normalt den gennemsnitlige samlede score på 40 %+