Hvordan får jeg et Burlington-kreditkort?

For at ansøge om Burlington-kreditkortprogrammet skal du:

  1. Vær myndig i din stat eller dit territorium.
  2. Har et gyldigt, offentligt udstedt skatte-id-nummer (såsom et SSN eller SIN)
  3. Har en gade, en rute på landet eller en APO/FPO-postadresse (ingen postboksadresser)
  4. Hav et gyldigt, offentligt udstedt billed-id.

Hvad skal din kreditscore være for at få et Burlington-kreditkort?

Faktisk er der ingen fastsat påkrævet kreditscore fra Burlington eller Comenity. Vi anbefaler dog, at din kredit i det mindste er rimelig, startende med 620.

Hvilken bank er Burlington-kreditkort?

Comenity Capital Bank

Kan jeg bruge mit Burlington-kreditkort hvor som helst?

Du kan bruge din konto til at foretage køb overalt, hvor kortet accepteres. Hvis dit kort har logoet fra en af ​​vores netværksudbydere (f.eks. Visa og Mastercard), kan du bruge din konto til at foretage kontantforskud. Du kan anmode om kort til autoriserede brugere.

Kan jeg bruge mit Burlington-kreditkort hos TJ Maxx?

Burlington Coat Factory Kreditkortoplysninger: Der er ikke noget Burlington-mærket butikskreditkort. Burlington accepterer alle større kreditkort og debetkort til betaling sammen med Burlington gavekort. Burlingtons konkurrenter med kreditkort inkluderer TJ Maxx og Kohl's.

Hvilken bank udsteder TJ Maxx-kort?

Synchrony Bank

Er der et årligt gebyr for TJ Maxx kreditkort?

Intet årligt gebyr: Det gennemsnitlige kreditkort opkræver et årligt medlemsgebyr på $18,3 ifølge WalletHubs seneste kreditkortlandskabsrapport, og mange tilbud vil koste dig en del mere. Men uden årligt gebyr har TJX-kortet potentiale til at være helt gratis, hvis du betaler din regning fuldt ud hver måned.

Er TJX-kreditkortet det værd?

TJX Rewards® kreditkort er en anstændig mulighed for at opnå rabatter i TJ Maxx, Marshalls, HomeGoods og Sierra butikker. Men på grund af den lave belønningsrate på 1 %, som dette kort giver på alle andre køb, er det ikke et særligt godt primært kreditkort.

Kan jeg få et TJ Maxx-kreditkort uden kredit?

Du skal have en god kredit for at blive godkendt til TJX Kreditkortet, hvilket betyder en kreditscore på mindst 700. Hvis du ikke helt har en kreditscore på 700, kan du stadig få TJX Store Card med rimelig kredit, hvilket er en kreditscore på omkring 640 eller højere.