Hvad betyder Mezza Fanook?

Det er ikke en "sopran"-dialekt ... fanook, eller mezza fanook er slang for fag, universelt kendt af italienske immigranter fra nord, syd og Sicilien.

Hvad betyder reklamepige?

udvikling pige

Hvad betyder Meta på italiensk?

Lad mig forklare: På italiensk har vi to ord, meta' og mezza, som begge betyder "halv" på engelsk.

Hvad betyder mezza på arabisk?

Hvad er Mezze? Ordret betydning af det arabiske ord Mezze/meze/meza: Smag/snack/spredning af små tallerkener med mad/forretter (mezzes er flertallet) Teknisk set er det et udvalg af fingermad, der er en fast del af spiseoplevelsen i det østlige Middelhavet, Mellemøsten og arabiske lande.

Hvad er hot mezze?

Mezze, en spisestil i Middelhavet og Mellemøsten, ligner en samling spanske tapas og andre små tallerkener beregnet til at stimulere din appetit. Men i modsætning til disse forretter udgør mezze ofte et helt måltid, der kombinerer både kolde og varme, vegetariske og kødprodukter.

Hvor kommer ordet mezze fra?

Ordet findes i alle køkkenerne i det tidligere Osmanniske Rige og stammer fra det tyrkiske ord, der betyder en snack eller forret. Dette stammer igen fra det persiske ord "Maza", som betyder at smage eller nyde.

Hvad betyder meze på engelsk?

: en forret i græsk eller mellemøstlig køkken, ofte serveret med en aperitif.

Hvilket sprog er mezze?

Meze eller mezze 'efter smag', er navnet på en række små retter eller forretter serveret før et måltid, ofte med en drink. Maden er almindelig i det østlige Middelhav. Ikke ledsaget af alkohol er meze kendt i den arabiske verden som muqabbilat (arabisk for "forretter").

Hvilken mad er der i en meze?

Meze er et udvalg af små tallerkener, der serveres sammen med drinks eller som forretter i lande som Grækenland og Tyrkiet. Populære meze-retter omfatter babaganoush, falafel, hummus, tabbouleh og halloumi-ost, men disse kan variere efter region.

Hvor mange baner er der i en meze?

Faste Mezze Menuer Et udvalg af gode retter til en fast pris, to eller tre retters menuer med masser af variation.

Hvordan staves meze?

substantivmeze, mezes, mezedes. (i tyrkisk, græsk og mellemøstlig madlavning) et udvalg af varme og kolde retter, typisk serveret som en hors d'oeuvre.

Er Meze et Scrabble-ord?

Ja, meze er i scrabble-ordbogen.

Er Muz et gyldigt Scrabble-ord?

MUZ er ikke et gyldigt scrabble-ord.

Hvad er Muz?

muz (flertal muzlar) is.

Er Zum et ord?

Nej, zum er ikke i scrabble-ordbogen.

Er Jum et Scrabble-ord?

Nej, jum er ikke i scrabble-ordbogen.

Er Pac et ord?

Ordformer: PACs PAC er en forkortelse for politisk aktionsudvalg.