Hvor mange sæsoner er der i General Hospital?

Hvordan kan jeg se General Hospital i dag?

Se General Hospital streaming online. Hulu (gratis prøveperiode)

Hvem har været længst på General Hospital?

Leslie Charleson

Det længste rollebesætningsmedlem er Leslie Charleson, som har portrætteret Monica Quartermaine siden den 17. august 1977, hvilket også gør hende til en af ​​de længst ansat skuespillere i amerikanske sæbeoperaer.

Hvem er den ældste på General Hospital?

Serien udsendte sit 14.000. afsnit den 23. februar 2018. General Hospital blev den ældste amerikanske sæbeopera den 17. september 2010 efter den endelige udsendelse af CBS' As the World Turns….Executive producers.

NavnFlere år
Selig J. Seligman1963
James Young1963–75
Tom Donovan1975–77
Gloria Monty1978–87, 1991–92

Hvad er den seneste episode af General Hospital?

Afsnit 212

General Hospital/Seneste episode

Er Sasha virkelig gravid i det virkelige liv på General Hospital?

General Hospitals Sofia Mattsson er virkelig god til at holde på en hemmelighed! Den glade skuespillerinde tog til sociale medier i weekenden for at afsløre nogle store, spændende nyheder ... og vi mener stort! Nu hvor Mattssons karakter, Sasha, er gravid på sæben, var hun endelig i stand til at dele nyheden, som hun forventer i det virkelige liv.

Hvem er gravid i det virkelige liv på General Hospital?

Med Peter død og Cyrus arresteret, er terrorniveauet i Port Charles faldet en smule, og General Hospitals Sasha Gilmore vokser muligvis tættere på sin babys far, Brando Corbin. Skuespillerinden, der portrætterede hende, Sofia Mattsson, tog et signal og meddelte, at hun faktisk er gravid i det virkelige liv.

  • Hvor ligger hotellet i Vice City?
  • Hvad er større 1g eller 1kg?