Hvad betyder Zetus Lapetus?

"Zetus Lapetus!" Betydning: Oh my gosh, hellige lort, flippe ud, osv. Brug det: Når du er i chok, i problemer eller overvældet.

Hvad er Zenons slagord?

Hvis du er et 90'er-barn, der voksede op med at se Disneys Zenon: Girl of the 21st Century, så kender du sikkert Zenons ikoniske slagord: Zetus lapetus! Tryk for at afspille eller sætte GIF på pause.

Hvem spillede Prota Zoa?

Phillip RhysZenon: Girl of the 21st Century

Hvor blev Zenon Girl of the 21st Century filmet?

Vancouver

Hvorfor lever Zenon i rummet?

Zenon Kar er en 13-årig pige, der bor med sin familie på en rumstation i kredsløb i 2049. Efter at have fået problemer med rumstationens chef, Edward Plank, straffer Zenons forældre hende ved at sætte hende på jorden for at bo hos sin tante. Judy, der er bange for rummet.

Hvor er Zenon nu?

Hendes sidste rolle var Zenon: Z3. Hun er nu autoriseret psykolog med speciale i kognitiv adfærdsterapi.

Hvorfor erstattede de Nebula i Zenon?

Raven Symone, som oprindeligt havde spillet rollen som Nebula, var ikke i stand til at gentage rollen på grund af hendes engagement i at filme "Dr. Dolittle 2” på det tidspunkt. Filmen foregår i 2051.

Hvorfor omstøbte de Proto Zoa i Z3?

Zenon og dens Zequel, som Rhys også optrådte i (han blev erstattet for den tredje film på grund af planlægningskonflikter), er måske årtier gammel nu - men Rhys har været en stærk tilstedeværelse i science fiction-riget.

Hvilket år er Zenon sat i?

2049

Hvem er Zenons djævel?

Djævelbesat: Som medlem af Dark Triad er Zenon vært for en af ​​de højest rangerende djævle, som giver ham enorm magt. Han kan bruge op til 80% af sin djævels magt. Jo mere kraft han trækker på, jo mere djævelagtig bliver hans udseende.

Lever vi i det 21. århundrede?

Det 21. århundrede er det nuværende århundrede af Anno Domini-æraen eller den almindelige æra, i overensstemmelse med den gregorianske kalender. Det begyndte den 1. januar 2001 og slutter den 31. december 2100. Vi lever i det 21. århundrede.

Hvor gammel var Kirsten Storm i Zenon?

13-årig

Hvem er gravid i det virkelige liv på General Hospital?

Er Amanda Setton gravid i det virkelige liv? Ja, Amanda var gravid i det virkelige liv på tidspunktet for optagelserne til showet. Stjernen havde besluttet at tage barselsorlov tilbage i august 2020 for at sikre, at hendes baby blev født sundt. I et interview sagde hun: "Min mand og jeg venter vores tredje barn.

Hvor meget er Kirsten Storm værd?

Kirsten Storms nettoværdi: Kirsten Storms er en amerikansk skuespillerinde, der har en nettoværdi på 6 millioner dollars. Kirsten Storms blev født i Orlando, Florida i april 1984. Fra 2000 til 2004 spillede hun Belle Black i sæbeoperaen Days of Our Lives.

Hvem er Kirsten Storms kæreste?

Elias Paul Reidy

Hvem dater Brandon Barash nu?

Morgan Mitchell

Hvem var Kirsten Storms gift med?

Brandon Barashm. 2013-2016

Er Maxie gravid i det virkelige liv 2020?

På trods af at hun spiller en gravid Maxie på General Hospital, er Kirsten Storms ikke gravid i det virkelige liv. Skuespillerinden delte et billede fra showets garderobeafdeling og bekræftede, at babyen er fiktiv. Tilbage på @generalhospitalabc efter en dejlig vinterferie.

Er Maxine virkelig gravid på General Hospital?

Endnu en gang, på trods af at Maxie er med barn på GENERAL HOSPITAL, er portrætter Kirsten Storms ikke gravid! Tilbage i 2018, da Maxie bar hende og Nathans søn, James, oplevede skuespillerinden også, at fansene hoppede til konklusioner, og hun måtte gå til sociale medier for at meddele, at hun ikke var gravid.

Hvad er Anthony Gearys nettoværdi?

Tony Gearys nettoværdi

Nettoværdi:$9 millioner
Fødselsdato:29. maj 1947 (73 år gammel)
Køn:Han
Højde:6 ft 1 in (1,87 m)
Erhverv:Skuespiller

Datte Luke og Laura i det virkelige liv?

"Forholdet mellem Luke og Laura var altid meget virkeligt, meget realistisk, ligesom et rigtigt forhold, men omstændighederne var absurde," sagde skuespillerinden Genie Francis, der spiller Laura. Deres karakterer oplevede store eventyr, kidnapninger, sammenbrud og forældrekampe med deres to børn.

Hvad er Finola Hughes nettoværdi?

Finola Hughes Net Worth: Finola Hughes er en engelsk skuespillerinde, tv-vært, iværksætter, forfatter, producer og instruktør, som har en nettoværdi på $8 millioner. Finola Hughes blev født i London, Storbritannien, i oktober 1959. Hun blev uddannet i scenekunst og dans på Arts Educational Schools London.

Hvor gammel er Tony Geary nu?

73 år (29. maj 1947)

Forlader Lulu GH?

Dette er den uventede grund til, at Lulu forlader 'General Hospital' Den længstvarende sæbeopera, General Hospital, har taget skridt, da rollebesætningsmedlemmer ser ud til at blive ved med at forlade. Lulu, spillet af Emme Rylan, er en af ​​de mest elskede arvekarakterer, med en del løse ender at binde sammen.

Er Luke fra det almindelige hospital død?

Luke blev smidt over bord og formodedes død, men han dukkede op igen og gik på flugt med Laura. Luke blev derefter valgt til borgmester i Port Charles og var chokeret, da Laura vendte tilbage til ham, efter at have været holdt fanget af Stavros Cassadine! Stavros fulgte hende til Port Charles og døde i et slagsmål med Luke.

Er Wes Ramsey og Laura Wright et par?

Laura Wright har været kærester med sin GH-medspiller, Wes Ramsey, i over tre år nu. Han hyldede fødselsdagspigen med et følelsesladet opslag på sin Instagram.

Hvem er Wes Ramsey gift med?

Laura Wright

Er Willow på GH Ninas datter?

Willow er ikke involveret i denne historie. Hovedforfatterne og skuespillerinden, der spiller Nina, har allerede bekræftet, at Nelle er Ninas datter. Phyllis attesterede, at hun præsenterede Ninas spæde datter til konen til Frank Benson, og Frank Benson var adoptivfar.

Hvem dater Carly i det virkelige liv?

General Hospitals Laura Wright og hunky Wes Ramsey har ikke meget skærmtid sammen som Carly Corinthos og urolige Peter August på GH. Men de er uadskillelige og forelskede i det virkelige liv. Historien om, hvordan de mødtes og blev et par, er virkelig fantastisk.