Er en bobleposter en pakke eller en kuvert?

Når først pakket, hvis din bobleposter er 3/4 tomme tyk eller mindre, betragtes den som en konvolut. Hvis din bobleposter er over 3/4 tomme tyk, betragtes den som en pakke.

Kan jeg lægge boblemailer i postkassen?

Poly boblepostere med ekstra bobleplast indeni er mere sikre end kraftformede. Kraft bliver skørt, og tapen svigter, eller de kan nemt blive våde og indholdet blive beskadiget. Og ja, læg den i postkassen.

Hvor meget koster det at sende en 4×6 boblemailer?

Hvis den er over 1/4 tomme tyk, men ikke over 3/4 tomme tyk, ikke stiv og ikke klumpet, så er den en flad og ville sendes for $. 94. Hvis det er over 3/4 tomme tykt, eller hvis det er over 1/4 tomme tykt og også stift eller klumpet, så er det en pakke og sendes for 2,45 USD. Priserne går op til $2,60 på søndag.

Hvor meget koster det at sende en 9×12 polstret kuvert?

Prisen er kun $0,98 eller to Forever-stempler, hvis du kun vil sende papir inde i en 9×12-konvolut. Men tykkelsen af ​​konvolutten skal være ensartet og bøjelig. Du skal også betale $0,21 for hver ekstra ounce op til 13 oz i alt fra april 2017.

Hvor meget koster det at sende en 6×9 polstret kuvert?

En 6" x 9" konvolut, der vejer op til 1 ounce, kræver en $. 50 førsteklasses stempel. For hver ekstra ounce skal du betale $0,21. Så for en vægt mellem 1 og 2 ounce, vil det koste dig $0,71.

Hvor mange frimærker skal jeg bruge til en 4×6 bobleposter?

Hvis konvolutten vejer mere end en ounce, men op til 3,5 ounce, vil to frimærker gøre det trick. Igen - konvolutten skal kun indeholde papir. Det skal være fladt. Hvis kuverten er klumpet, og klumpen er mere end en kvart tomme, bliver den til en pakke, som vil koste mindst flere dollars uanset vægten.

Hvor meget koster det at sende en lille polstret kuvert?

Priority Mail Flat Rate – 2020-takster (kommerciel basisprissætning)

Postforsendelse2020Øge
Konvolut til fast pris$7.15$0.20
Lovlig fastpriskonvolut$7.45$0.20
Polstret konvolut til fast pris$7.75$0.20
Lille fast pris boks$7.65$0.15

Hvor meget koster det at sende en 4 oz kuvert?

Prøv os i 4 uger!

Postkontor/Detailpriser
BrevePortopriser 20212020 portopriser*
Førsteklasses postbrev (1 oz.)$0.55$0.55
Førsteklasses postbrev - hver ekstra ounce$0.20$0.15
Førsteklasses post flad/stor konvolut (1 oz.)$1.00$1.00

Betragtes boblepostere som lejligheder?

en bobleposter kan være en LEJLIGHED eller en PAKKE, afhængigt af indholdet. Hvis du for eksempel sender en lille kasse i en bobleposter, er det en pakke. Hvis du sender en tegneserie i en bobleposter, er det en lejlighed. Hvis du sender et stykke krydsfiner i en bobleposter, er det en pakke.

Kan jeg bruge min egen konvolut til prioriteret post?

Hvis du bruger din egen konvolut eller æske til Priority Mail, skal du identificere den med markeringen "Priority Mail". Priority Mail-emballage leveret af USPS må kun bruges til Priority Mail. Mange afsendere bruger en tjeneste kaldet "Priority Mail Open and Distribute" for at fremskynde leveringen af ​​deres USPS Marketing Mail.

Er det billigere at bruge din egen kuvert til prioriteret post?

Ellers er Priority Mail® kun navnet på serviceklassen, og du kan bruge en hvilken som helst kasse eller emballage, du ønsker... og i de fleste tilfælde er det faktisk billigere at bruge din egen emballage i stedet for en fast pris-tjeneste. Brug vores porto beregner til at finde dine mest omkostningseffektive muligheder.

Kan jeg bruge min egen konvolut til fast takst?

Fast rate kan KUN bruges i den tilsvarende kuvert eller æske udstedt af usps. aldrig på din egen emballage. Få en fast pris medium boks fra usps og send den på den måde. Det vil koste mere end tre kuverter.

Hvor meget vægt kan du lægge i en polstret fast kuvert?

70 pund

Hvad er den billigste måde at sende en pakke på?

Hvis du sender noget 2 pund eller tungere med et 5-dages leveringsvindue...

  • FedEx Ground eller UPS Ground vil næsten altid være billigere end USPS Priority Mail.
  • Med præcis 2 lbs er FedEx/UPS lidt billigere.
  • USPS vil altid være billigere end FedEx eller UPS uden tvivl.

Hvordan sender jeg en konvolut med fast takst?

For at forberede en fast kuvert derhjemme skal du bruge et kreditkort til at forudbetale det faste gebyr for Priority Mail og til at udskrive en porto-label plus en forsendelsesetiket. Hvis du ikke har selvklæbende etiketter, skal du bruge papiretiketter og fastgøre dem til konvolutten med klar forsendelsestape.

Kan jeg folde en polstret konvolut til fast pris?

Ja, du kan folde den over.

Kan du lægge en æske i en polstret fastpriskonvolut?

Ifølge Mailing Standards of the United States Postal Service, Domestic Mail Manual (DMM ®), skal beholderklapperne kunne lukkes inden for de normale folder, når de forsegles en Flat Rate Envelope (FRE) eller Flat Rate Box (FRB). Vægtbegrænsningen for konvolutter og æsker til fast pris til hjemmet er 70 lbs.

Hvad kan jeg lægge i en polstret fastpriskonvolut?

Flatrate-konvolutter er bedst egnede til dokumenter, men hvis du vælger at sende en anden type vare (op til 70 pund), bør det ikke rekonstruere eller udvide konvolutten på nogen måde. Så længe konvolutten lukker inden for de normale folder, vil buler ikke have nogen betydning. Der er ingen maksimal tykkelse for konvolutter med fast pris.

Er Tyvek-kuverten fast sats?

Tyvek er ikke fast pris, så det er den samme pris efter zone og vægt som enhver anden almindelig Priority-pakke.

Hvilken størrelse æske passer i en fast kuvert?

Fast pris æske (12 1/4" x 12 1/4" x 6") – 19,30 USD. Husk, at den maksimale vægt er 70 pund. Og når du forsegler en konvolut eller æske med fast pris, skal beholderflapperne kunne lukkes inden for de normale folder.

Hvilken størrelse er USPS-polstret fast rate-konvolut?

Priority Mail Express™ Polstret Flat Rate Envelope måler 9-1/2"(L) x 12-1/2"(W). Konvolutten er foret med boblepolstring for at give lidt ekstra beskyttelse til pakkens indhold. Denne polstrede konvolut er et godt valg til forsendelse til den lave faste pris.

Hvor meget koster en medium fast rate box 2020?

US Postal Service annoncerer nye priser for 2020

ProduktNuværendeForeslog
Lille fast pris æske$7.90$8.30
Medium Flat-Rate Box$14.35$15.05
Stor kasse til fast pris$19.95$21.10
APO/FPO Large Flat-Rate Box$18.45$19.60

Hvordan sender jeg en stor kuvert?

Hvis din store konvolut eller din flade vejer 13 ounce eller mindre, kan den sendes med First Class Mail. Sporing er ikke tilgængelig med First Class Mail. Hvis din store kuvert eller flade vejer 14 ounce eller mere, kan den sendes med Priority Mail. Sporing er gratis med Priority Mail.