Hvorfor har en kanal ingen lyd?

Hvis du har lyd på de fleste kanaler, men har tavshed på nogle eller alle dine lokale netværkskanaler, har du muligvis den sekundære lydprogrammering (SAP) slået TIL. SAP-funktionen giver dit tv, videobåndoptager eller digital kabelboks mulighed for at indstille et andet "spor" af lydprogrammering. Lokale netværkskanaler er et godt eksempel på dette.

Hvorfor er der ingen lyd på Fox?

Sørg for, at alle kabler er sat korrekt i. Dobbelttjek for at se, at "mute"-funktionen er slået fra, og at lydstyrken er skruet op. Kontroller lydstyrken på både kabel og TV for at sikre, at begge er justeret til den korrekte indstilling. Bekræftelse af, at dit fjernsyn er indstillet til den korrekte indgang.

Hvorfor har min Firestick ingen lyd?

Tag stikket ud af din Fire Stick-strømkilde, vent 30 sekunder, og sæt den i igen, før du roder med dine lydindstillinger. Hvis det ikke virker, så spil med dine lydindstillinger, hvilket er meget mere tidskrævende. Sørg for, at dit tv er konfigureret til at understøtte lyd via HDMI.

Hvorfor virker lyden på mit Samsung TV ikke?

Nogle Samsung-tv'er giver dig mulighed for at tænde og slukke for tv-højttalerne. Hvis du kan se video, men ikke har nogen lyd på dit tv, har du måske ved et uheld slukket for højttalerne. Hvis dit fjernsyn er udstyret med denne funktion, kan du få adgang til det via skærmmenuen og tænde for højttalerne igen.

Hvorfor slukker mit Samsung-tv?

Fjernbetjeninger. Hvis du bruger en fjernbetjening til at slå lyden fra dit tv, kan problemet skyldes fjernbetjeningen og ikke selve tv'et. Gamle batterier kan forårsage funktionsfejl på fjernbetjeningen. Selv nyinstallerede batterier kan være defekte og ikke fungere korrekt.

Hvordan slår jeg mit Samsung TV fra mute?

Sådan fjerner du Mute-advarslen på et Samsung TV

  1. Tryk på knappen "MENU" på fjernbetjeningen for at få vist hovedmenuen på dit Samsung TV.
  2. Fremhæv "LYD" ved hjælp af retningsknapperne.
  3. Fremhæv "Speaker Select", og indstil den til "External Speaker".

Hvordan får du slukket for dit tv?

Åbn menuen Indstillinger enten ved at bruge knappen på din fjernbetjening, eller hvis din fjernbetjening ikke har en Indstillinger-knap, skal du trykke på knappen Hjem/Smart og derefter klikke på ikonet Indstillinger. Naviger til menuen Audio/Lyd. Vælg Lyd ud, og vælg derefter TV-højttalere.

Hvordan slår jeg lyden fra på mit Sony TV?

Følg disse trin for at slå denne funktion fra:

  1. Brug den medfølgende fjernbetjening til at trykke på knappen AMP MENU.
  2. Tryk på PIL NED gentagne gange for at vælge HDMI-indstilling.
  3. Tryk på knappen + (i midten) for at vælge HDMI-kontrolindstilling.
  4. Vælg HDMI Control off.