Hvor mange kalorier skal en teenagepige spise om dagen?

Kaloriebehovet varierer afhængigt af alder, køn, højde og aktivitetsniveau. Kaloriebehovet er ofte højere i teenageårene end nogen anden tid i livet. I denne periode med hurtig vækst og udvikling kræver drenge i gennemsnit 2.800 kalorier om dagen, mens piger i gennemsnit har brug for 2.200 kalorier om dagen.

Hvor mange kalorier skal en teenagepige spise for at tabe sig?

En fornuftig kostplan søger et gradvist vægttab på ikke mere end et eller to pund om ugen. De fleste unge burde være i stand til at nå dette mål uden drastisk at ændre deres kostvaner: fuldt udvoksne teenagere behøver kun at trimme 500 kalorier om dagen.

Er 2500 kalorier for meget for en teenagepige?

Teenagere har brug for mange kalorier for at støtte deres vækst og for at give energi til deres krop. Den mængde, din teenager har brug for, afhænger af alder, køn og de kalorier, han eller hun forbrænder gennem aktivitet. De fleste teenagepiger har brug for omkring 2.200 kalorier hver dag. Teenagedrenge har brug for 2.500 til 3.000 kalorier hver dag.

Hvor mange kalorier skal en 16-årig pige spise?

Kalorier er den måling, der bruges til at udtrykke den energi, som maden leverer. Kroppen kræver flere kalorier i den tidlige teenageår end på noget andet tidspunkt af livet. Drenge har i gennemsnit brug for 2.800 kalorier om dagen. Piger kræver i gennemsnit 2.200 kalorier om dagen.

Er 3000 kalorier for meget for en teenager?

Det behov stiger med 200 kalorier hvert år, de unge bliver ældre, og det daglige kaloriebehov topper med 3200 kalorier mellem 16 og 18 år. Unge mænd i slutningen af ​​teenageårene har dog stadig brug for omkring 3000 kalorier om dagen, så længe de forbliver fysisk aktive på disse niveauer.

Hvad skal en 16-årig spise dagligt?

Generelt bør din teenager spise en varieret kost, herunder:

  • Frugt og grønt hver dag.
  • 1.300 milligram (mg) calcium dagligt.
  • Protein til at opbygge muskler og organer.
  • Fuldkorn til energi.
  • Jernrige fødevarer.
  • Begrænsning af fedt.

Kan teenagere spise 3000 kalorier om dagen?

Hvilken frugt har færre kalorier?

Nogle frugter med lavere kalorieindhold gør også udskæringen (Journal hver som 1/2 stykke frugt): 1 fersken = 37 kalorier, 1,6 gram fibre. 1/2 grapefrugt = 37 kalorier, 1,7 gram fibre. 1 kop skåret jordbær = 50 kalorier, 2,5 gram fiber.