Hvor meget HK har en 1.6 Miata?

Mazda MX 5 Miata (NA) 1.6i Motor Tekniske data
Kompressions forhold :9.4
Maksimal effekt – Output – Hestekræfter:115 hk eller 113 hk eller 85 kW ved 6500 rpm
Maksimalt drejningsmoment:135 Nm eller 99 lb.ft ved 5500 rpm
Drivhjul – Trækkraft – Drivlinje:RWD

Mazda Miata sikkerhedsvurderinger Der er front- og sideairbags. Men ifølge Car and Driver skal Miataen endnu ikke testes af enten IIHS eller NHTSA. Hvad angår de faktiske sikkerhedsvurderinger, har Miata RF 2020 intet. Når det er sagt, følte jeg mig sikker, mens jeg kørte Miata 2020.

Hvor meget HP kan du få ud af en Miata?

Mazda Miata Turbo Kit øger output til 248 hestekræfter.

Har Miata Turbo?

Den lille og kvikke Miata behøver måske ikke ekstra kraft, men et nyt turbosæt fra BBR har fanget vores opmærksomhed. Mazda-tuningspecialisten har skabt en trin 1 turboladerpakke til ND-generationen MX-5, der lover at presse 248 hk og 236 lb-ft drejningsmoment fra bilens 2,0-liters motor.

Kan du motorbytte en Miata?

Miata Engine Swap-muligheder På trods af, hvad andre måske fortæller dig om at udføre motorkonverteringer på en MX-5, er det ikke så simpelt et job, som du måske tror. Det er mere, hvis du ikke ligefrem er mekanisk tilbøjelig. Men givet at du har tålmodighed og sparer besværet, så er det ikke umuligt at lave DIY en motorkonvertering.

Hvor meget koster det at skifte en Miata-motor?

Hvis du havde alle de nødvendige dele og værktøjer, anslås det, at du kan foretage byttet på kun 40 timer. Siden han blev færdig med sin V8-drevne Miata, er Nathan begyndt at arbejde på en LS6 Miata og en anden LS1 Miata... Mazda Miata LS1 Swap Cost.

En delPris
52,75 tommer drivrem$20
i alt$9893

Hvor meget koster et LS-motorskifte?

Påstand 1: En LS-bytte koster mindre end 1.000 $. Et mere realistisk startbudget er omkring 1.500 til 2.000 $ for et grundlæggende bytte ved hjælp af en almindelig lastbilmotor, fabriksudstødningsmanifolder og din eksisterende forreste tværdrager og bagaksel.

Hvilke motorer kan du sætte i en Miata?

Her er den fulde liste i al sin pragt:

  • Nissan SR20.
  • Nissan KA24 (forstærket)
  • Nissan RB20/RB26.
  • Nissan Vg30et.
  • Nissan VG33ET.
  • Nissan VH45DE.
  • GM Ecotec 2.0/2.2/2.4.
  • GM LFX V6.

Har Miata omdrejningstilpasning?

Og selvom Miata mangler den automatiske omdrejningsmatch-funktion i mange moderne præstationsbiler, har du ikke brug for den, og du er sandsynligvis bedre stillet uden den. Miata skiller sig også ud blandt andre moderne præstationsbiler med sin naturligt aspirerede motor.