Hvordan virker Kobalt livstidsgaranti?

Har du købt et Kobalt-mærkeværktøj fra Lowes for nylig og bemærket deres problemfri livstidsgaranti annonceret på emballagen? Hvis du ikke har, står der i garantien, at "du bør aldrig have et problem med dit Kobalt-værktøj. Men hvis du gør det, skal du returnere varen til købsstedet for en gratis erstatning.

Hvad er garantien på Kobalt elværktøj?

Alt Kobalt elværktøj er dækket af en fem års garanti uden problemer, og alle Kobalt batterier er dækket af en tre års garanti. Hvis du nogensinde oplever et problem med dit Kobalt-værktøj, skal du returnere varen til købsstedet for en gratis erstatning.

Hvor meget koster et Kobalt 80-volt batteri?

Sammenlign med lignende varer

Denne vare Kobalt 80-Volt Lithium Ion (Li-ion) Trådløst strømudstyrsbatteriGreenworks PRO 80V 4,0 AH lithium-ion-batteri GBA80400
Pris$16990$23
ForsendelseGratis fragt. detaljerGratis fragt. detaljer
Solgt afOffice 133Amazon.com
BattericellesammensætningLithium IonLithium Ion

Er Kobalt 80 volt batterier udskiftelige?

Vil dette batteri fungere til en kobalt elektrisk motorsav, der fulgte med et 2,0 ah lithium 80 volt batteri? er alle 80 volt batterier udskiftelige? Svar: Ja, alle Kobalt 80v er kompatible.

Er greenworks og Kobalt-batterier udskiftelige?

Rillerne på batterikassen forhindrer batteriet i at passe i det modsatte mærke. Hvis du er til lidt håndarbejde, er svaret ja. Greenworks og Kobalt batterier er kompatible, men du skal ændre kabinettet eller værktøjet for at få dem til at passe.

Hvordan oplader man et 80v batteri?

Sæt opladeren i en stikkontakt. Falsk defekt note: Når batteriet er sat i opladeren, og status-LED'en blinker RØDT, skal du tage batteriet ud af opladeren i 1 minut og derefter sætte det i igen. Hvis status-LED'en blinker GRØNT, oplades batteriet korrekt.

Hvordan ved jeg, hvornår mit Kobalt-batteri er opladet?

Når batteriet er sat i opladeren, og status-LED'en blinker RØDT, skal du tage batteriet ud af opladeren i 1 minut og derefter sætte det i igen. Hvis status-LED'en blinker GRØNT, oplades batteriet korrekt.

Hvor lang tid tager det at oplade et Kobalt 40 volt batteri?

150 min

Hvor lang tid tager det at oplade Kobalt 40V batteri?

specifikationer

Batteri Amp timer2.00
Batterispænding40 volt
Mærke-/modelkompatibilitetAlt Kobalt 40V værktøj
Opladningstid (timer)1.00
Kompatible modelnumreAlt Kobalt 40V værktøj