Hvordan døde Dexter Hollands kone?

Er Dexter Holland latinamerikansk?

Dexter Holland: Det var bare noget, der virkede fedt. Det virkede som en god idé på det tidspunkt. Jeg voksede op i det sydlige Californien, og latinamerikansk kultur er en del af min opdragelse. Jeg elsker mexicansk mad, og jeg elsker varm sauce, så en dag tænkte jeg: Hej – jeg skulle prøve at lave en!

Hvem er Dexter Hollands kone?

Amber Sassem. 2013 Kristine Lunam. 1995–2012 Декстер Холанд

Han blev gift med Amber Sasse i 2013. Holland har datteren Alexa Holland fra et tidligere forhold. Hun går under kunstnernavnet Lex Land og er singer-songwriter.

Hvem er den klogeste rockstjerne?

1. Brian May. Brian May, en talentfuld guitarist tilknyttet rockbandet Queen, bærer mange hatte. Han er en fremtrædende astrofysiker, rockmusiker og sangskriver.

Hvorfor hedder Bryan Holland Dexter?

Grunden til, at han fik kaldenavnet Dexter, er, at han var klassemester og leder af matematikholdet på Pacifica High School, hvor han mødte sin Offspring-bandkammerat Greg K. på et langrendshold.

Er Dexter Holland en lærer?

I et interview i 1995 sagde Holland, at da han fylder 40, ville han hellere være professor på et universitet end at spille musik.

Er Dexter Holland en god sanger?

Dexter Holland er ikke nogen stor sanger. Men wow har han en stemme. Den nasale, klynkende stemme er det, der gør The Offspring så fantastisk... Han havde en stemme, der betød noget for mig som ung.