Hvor er min Terraria-karakterfil?

Desktopversion, et tegn har filtypenavnet . plr. På Microsoft Windows-spilplatformen kan de findes i mappen C:\Users\%brugernavn%\Documents\My Games\Terraria\Players i deres egne mapper.

Hvordan gendanner jeg en slettet karakter i Terraria Android?

  1. Tjek papirkurven/affaldsbeholderen. Hvis en plr-fil er der, skal du bare gendan den.
  2. Gå ind, hvor terraria gemmer spillerfilerne 'C:\Users[Brugernavn]\Documents\my games\Terraria\Players', hvis der er en plr.bak-fil, navngiv udvidelsen til blot plr.

Kan du gendanne slettede Terraria-verdener?

Kopier de gamle filer til en ny mappe og fjern alle filer i Terraria-mapperne. Skift navnene på de kopierede verdensfiler, og sæt dem tilbage i Terraria-mappen 'verdener'. Start spillet op og se, om nogen af ​​de gamle gemte filer med de nye navne vises. Hvis de gør det, skal de lade op.

Hvordan sletter man en verden på Terraria?

Lord_Kane: du klikker på slet-knappen og derefter klikker du på den verden eller karakter du vil slette. det er gjort på denne måde, så du kan undgå at slette karakterer eller verdener, du måske vil gemme.

Hvordan får du adgang til skyen i Terraria?

Gå til Terraria-mappen, hvor spillet gemmer karaktererne og verdensfilerne. Normalt er det placeret på: C:\Users\Documents\My Games\Terraria (dette er Windows Vista/7-placeringen). Flyt mappen "terraria" til din Dropbox savegames-mappe.

Hvordan får jeg min Terraria-karakter tilbage IOS?

Der er ingen måder at gendanne din verden på, medmindre den var på skylagring, eller den gamle enhed fungerer. Hvis det var på skylagring: Du skal bare downloade din lagring tilbage.

Hvordan får jeg gamle Terraria-mobilstyringer?

Du kan have de gamle kontroller, hvor det kun er en venstre bevægelsespind, der hopper, og en højre-brugspind nu. Gå til Indstillinger>Kontroller>Rediger berøringskontroller, og træk alle pinde/knapper, som du ikke vil have, op, indtil de bliver røde.

Hvordan ændrer jeg min Terraria-version?

Start Terraria via Steam, det skulle åbne GameLauncher. Derinde kan du bruge "Downgrade Patches"-indstillingen øverst til at downloade den patch, du ønsker. Det vil derefter dukke op på listen, og du kan blot starte spillet i den nedgraderede version.

Hvordan slår du AIM til i Terraria-mobilen?

For at aktivere denne funktion skal Auto Select-knappen holdes nede, og dette vil så give dig mulighed for at bruge den højre pind/tryk på skærmen til at udføre handlingen angivet på ikonet inde i knappen.

Kan du bruge en Xbox-controller på Terraria-mobilen?

Terraria har ikke controllerunderstøttelse. Du skal bruge noget som tincore til at efterligne tryk på berøringsskærme og derefter tastebind.

Har Terraria controllerunderstøttelse på mobilen?

Sandkasseeventyrspillet Terraria har været på mobilenheden i nogen tid nu, men der var aldrig nogen officiel controller-understøttelse. Takket være den nye opdatering understøtter Terraria nu en række bluetooth-controllere - hvis du har en, kan du nu nyde Terraria med et nemmere at bruge kontrolskema!

Fungerer Terraria med en controller?

Fra version 1.3. 1, pc-versionen af ​​Terraria har officiel controllerunderstøttelse. Den har forudindstillinger til PS4- og Xbox One-controllere samt brugerdefineret support.

Kan du bruge mus og tastatur på Xbox one Terraria?

I øjeblikket understøtter Terraria på konsollen ikke mus og tastatur.

Understøtter Terraria mus og tastatur?

Terraria kan køre på næsten enhver pc, og hvis du har adgang til tastatur og mus, kan du overveje bare at få det på pc. som et mini-tastatur, du kan tilslutte til din controller og tilknytte knapperne på controlleren.

Hvilke Xbox one-spil er kompatible med mus og tastatur?

Liste over Xbox One-tastatur- og musespil

  • ATLAS.
  • Bomber besætning.
  • Call of Duty moderne krigsførelse.
  • Deep Rock Galactic.
  • Fortnite.
  • Gear 5.
  • Metro Exodus.
  • Minecraft.

Hvilke Xbox-spil understøtter mus og tastatur?

Liste over Xbox One-mus- og tastaturspil 2021

  • Dino explorer: ARK: Survival Evolved.
  • Sejle på havet: ATLAS (Game Preview)
  • Flyvning: Bomber Crew.
  • Byg for at overleve: Bridge Constructor: The Walking Dead.
  • Monsterjagt: Bright Memory.
  • Combat throwback: Call of Duty: Black Ops Cold War.
  • Warfare evolved: Call of Duty: Modern Warfare.
  • Squad-kampe: Call of Duty: Warzone.

Kan du blive forbudt for at bruge tastatur og mus på Xbox?

Selvom der er mange rygter om at blive forbudt ved at bruge en mus og et tastatur til at spille på Xbox, er ingen af ​​dem sande. Microsoft sagde, at de ikke forbyder folk, der spiller med mus og tastatur, mens de spiller på Xbox Live.