Har plutonium en virus?

Der er ingen virus, det er en falsk positiv. Lad os ikke foreslå folk at fjerne hele deres antivirus... Hvis du ikke vil gøre det, men stadig vil spille, skal du "tilføje en ekskludering" til McAfee, så den ignorerer BO2-spilmappen. Det er også kendt som whitelisting.

Er plutonium BO2 sikkert Reddit?

Plutonium er sikkert. Din ven, der siger, at de stjæler dine oplysninger, er en idiot. Download det, det har wayyyyyy flere spillere end Steam-versionen, bedre anticheat, og du kan have 8 spillers zombier-kampe.

Er plutonium BO2 ulovligt?

Nej, Plutonium understøtter ikke piratkopiering. For at bruge spilmod'en skal du købe spillet fra Steam og støtte de originale udviklere af spillet.

Hvordan fjerner man plutonium?

For at gøre dette skal du højreklikke på knappen Start og vælge Programmer og funktioner > Dobbeltklik på Plutonium I The Beginning på listen for at aktivere det indbyggede afinstallationsprogram > Bekræft fjernelse > Genstart computeren med det samme, eller gør det senere.

Er plutonium død BO2?

Kan du ikke finde nogen spil, der er åbne, er denne klient død? @Penguin101 nej, langt fra. Der er ingen matchmaking tho, kun dedikerede servere, som du skal tilslutte dig via serverlisten (hvis du lukkede den, tryk på F10 eller startknappen for at åbne den igen).

Er plutonium dødt bo2?

Er plutonium et metal?

Plutonium er et radioaktivt metallisk grundstof med atomnummer 94.

Hvordan afinstallerer jeg plutonium på Black Ops 2?

Metode 1: Afinstaller Call of Duty: Black Ops II via programmer og funktioner.

  1. en. Åbn Programmer og funktioner.
  2. b. Se efter Call of Duty: Black Ops II på listen, klik på den og klik derefter på Afinstaller for at starte afinstallationen.
  3. en. Gå til installationsmappen af ​​Call of Duty: Black Ops II.
  4. b.
  5. c.
  6. en.
  7. b.
  8. c.

Hvor mange GB er BO2 plutonium?

Hukommelse: 2 GB til 32-bit OS eller 4 GB til 64-bit OS. Grafik: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB eller ATI Radeon HD 3870 512 MB. DirectX: Version 9.0c. Harddisk: 16 GB.

Hvordan slipper jeg af med plutonium?

Hvordan sletter jeg fuldstændigt plutonium i bo2?

Mulighed 1: Brug produktets afinstallationsværktøj

  1. Højreklik på Plutonium I The Beginning-ikonet på skrivebordet, og vælg "Åbn filplacering"
  2. Rul ned i listen over filer og find afinstallationsprocessen, normalt kaldet "uninst000", "Afinstaller" eller "Uninstaller"
  3. Dobbeltklik på afinstallationsprocessen for at starte fjernelsen.

Kan jeg køre plutonium Bo2?

For at spille PLUTONIUM skal du have en minimum CPU svarende til en Intel Pentium 4 2.00GHz. PLUTONIUM vil køre på pc-system med Windows XP SP2+ og opefter...Kan jeg køre PLUTONIUM?

Udgiver:Ch.ZBK
Kategorier :Action Indie Adventure
PLUTONIUM Udgivelsesdato: 9. maj 2017