Hvad betyder udstedende myndighed for GED?

Udstedende myndighed betyder det styrende organ for enhver offentlig enhed, hvor denne stats love giver beføjelsen til at udstede værdipapirer gennem en udstedelseshandling.

Hvad er udstedelsesmyndighed?

Indtast det fulde navn på den udstedende myndighed, der har udstedt passet, eller det sted, hvor passet blev udstedt. Udstedelsesstedet/udstedelsesmyndigheden for pas vil være placeret i passet et sted nær navnet på pasindehaveren. Det kan også være kendt som: Udstedende myndighed. Myndighed.

Hvordan siger du, at du har en GED på dit CV?

Når du angiver din GED i et CV, går det i uddannelsessektionen, samme sted som du ville lægge dit gymnasieeksamen. Hvis du bor i en stat som Californien, der har sin egen high school-ækvivalenseksamen, kan du angive det i stedet.

Er en GED det samme som en gymnasieeksamen?

GED er et ækvivalenseksamensbevis på gymnasiet, så du kan bruge det til at ansøge på college eller til et job-cv, ligesom du ville gøre med en gymnasial eksamen. Mere end 98 procent af skolerne i USA accepterer GED, herunder community colleges, universiteter og private skoler.

Hvad er der på GED-matematiktesten 2020?

Emner om GED Math er taloperationer og talforståelse (ca. 20% til 30% af testen), måling og geometri (ca. 20% til 30% af testen), dataanalyse og statistik (ca. 20% til 30%) og Algebra (ca. 25 % til 30 % af testen). Der er to dele i afsnittet Matematisk ræsonnement.

Hvor mange GED-tests er der?

4 prøver

Hvilken score skal jeg bruge for at bestå GED-matematikprøven?

For at bestå GED-matematikprøven skal du opnå en score på mindst 145. Den højeste score er 164, og alt under 145 anses for at bestå.

Hvad sker der, hvis jeg fejler en GED-test?

Hvad hvis jeg ikke består alle prøverne første gang? Hvis du ikke bestod en af ​​dine GED®-testpersoner, får du to efterfølgende genprøver, uden begrænsninger mellem gentagningerne. Hvis du fejler den tredje eller en efterfølgende gentest, skal du vente 60 dage på dit næste forsøg.

Hvilken GED er klar?

GED Ready™ er den officielle praksistest for GED®-testen. Det blev udviklet af de samme mennesker, som lavede den rigtige test, men det er kun halvdelen af ​​længden af ​​den faktiske test.

Hvordan kan jeg få min GED online?

Nej, du kan ikke tage GED-testen online. Du kan tage forberedelseskurser på internettet, men du kan kun tage GED-testen i et GED-testservicecenter. GED-testen administreres generelt på en computer, men du kan ikke tage den online hjemme fra din computer.