Hvordan sletter du placeringer på vejr-appen?

Sådan slettes en vejrplacering i Android-apps: Tryk på ikonet Favoritter List nederst til højre på skærmen Vejr. Find den vejrplacering, du ønsker at slette. Stryg rækken, der indeholder den placering, du ønsker at slette, til venstre. Tryk på knappen Slet.

Hvordan sletter du byer fra Weather App på iPhone?

Sådan sletter du en by på iPhone Weather-appen

  1. Åbn Weather-appen.
  2. Tryk på listeikonet nederst til højre på skærmen.
  3. Stryg til venstre på den by, du vil slette. Stryg til venstre for at slette en by. Abigail Abesamis Demarest/Business Insider.
  4. Tryk på "Slet".

Er AccuWeather pålidelig?

"Som den mest nøjagtige kilde til vejrudsigter og advarsler i verden er AccuWeather den klare leder i at holde folk sikre og ude af fare," sagde Dr. Joel N. Myers, grundlægger, præsident og formand for AccuWeather. "Vigtigst er de liv, vi har reddet på verdensplan gennem vores overlegne nøjagtighed.

Er AccuWeather mere nøjagtig end vejrkanalen?

I vindhastighedssammenligninger blev både The Weather Channel og Weather Underground placeret sidst og viste sig at være 47,2 procent mindre nøjagtige end AccuWeather i vindhastighedsnøjagtighed. "Som andre undersøgelser har vist, er vores lederskab inden for nøjagtighed grundlaget for, at alle vores innovative produkter og tjenester er bygget op.

Hvad er den bedste gratis vejrradarapp til iPhone?

Bedste vejrradarapp til iPhone og iPad

  1. Mørkt himmelvejr. Denne app er vurderet til at tilbyde den bedste hyperlokale vejrinformation omkring dig.
  2. NOAA vejrradar live.
  3. RadarScope.
  4. RainAware vejrtimer.
  5. Vejret under jorden.
  6. AccuWeather.
  7. WeatherBug.
  8. 8. Yahoo Vejret.

Hvilken vejr-app følger med iPhone?

Apples standard Weather App kaldes simpelthen vejr.

Hvad skete der med min vejr-app på iPhone?

Spørgsmål: Spørgsmål: Apple weather-appen er forsvundet For at bekræfte, gå til Søg (træk ned på skærmen fra midten) og søg efter Vejr. Hvis appen ikke vises, skal du åbne App Store og søge efter Vejr; du kan bare downloade det igen. Hvis det vises i Søg, er det et sted på din telefon.

Har IOS en vejr-app?

Lær, hvordan du bruger Weather-appen på din iPhone til at tjekke vejret for din nuværende placering og andre byer. Med Weather-appen kan du slå vejret op efter bynavn, postnummer og lufthavnskode.

Hvordan installerer jeg vejr-appen?

For at komme i gang skal du åbne Google-appen, som er forudinstalleret på de fleste Android-telefoner. Hvis du af en eller anden grund ikke har det, kan du downloade det her. Næste trin er at skrive "vejr" i Google-søgefeltet, hvorefter vejrinformationen for din by dukker op.

Hvad er vejr-appen, der regner på skærmen?

Animated Weather Widget, Clock er en Android-widget, der har udsøgt realistiske videoeffekter af skyer, regn og sne, hvilket giver dig den levende fornemmelse af nuværende eller fremtidige vejrforhold for mere end 50.000 steder over hele verden.

Hvordan sætter jeg dato og vejr på min startskærm?

Sæt et ur på din startskærm

  1. Tryk og hold på en hvilken som helst tom sektion af en startskærm.
  2. Tryk på Widgets nederst på skærmen.
  3. Tryk og hold på en ur-widget.
  4. Du vil se billeder af dine startskærme. Skub uret til en startskærm.

Hvorfor forsvandt min vejr-app?

Nu har nogle Android-brugere dog bemærket, at Google vejr-appen er forsvundet fra deres telefoner. Formentlig som en del af en fejl eller en A/B-test fjerner Google-appen vejr-appen. Når du får adgang til den, kan en genvej til denne vejrapp også føjes til din startskærm.

Hvad skete der med Googles nyheds- og vejrapp?

News & Weather havde været på lager Android-enheder i lang tid, men det var først den 26. august 2014, at det blev fornyet til en moderne applikation og frigivet til Google Play Butik. iOS-versionen af ​​Google News & Weather blev udgivet den 7. oktober 2014. Appen blev udgået den 8. oktober 2018.

Hvordan får jeg AccuWeather tilbage på min startskærm?

Jeg hører ikke en HTC, men hvis du er ny til Android kan du gå til Apps-skuffen (listen) med den nederste app-knap og finde fanen Widgets, hvor du kan finde widgetten (formentlig AccuWeather) og swipe den tilbage til en startskærm.