Hvad er svaret på 79 på umulig quiz?

Spørgsmål 79 fra Impossible Quiz siger, at "Svaret er en hestesko". De mulige valg siger "Hoof", "En hestesko", "Hvad mener du?", og "Heste går i sko?!?".

Hvad er svaret på umulig quiz nummer 76?

Beskeden på den øverste del af skærmen refererer til omkvædet af sangen "Sugar, Sugar" af The Archies. De tilsvarende tekster, som kommer før spørgsmålets budskab, lyder: "sukker... aah, skat, skat...". Derfor skal du, for at komme videre, klikke én gang på sukkerposen, derefter på honningkrukken to gange.

Hvad er svaret på nummer 78 på den umulige quiz?

Ud af alle disse muligheder var kun én af dem det rigtige svar på dets respektive spørgsmål: den første mulighed, "Fire", som er det rigtige svar for "Hvor mange antal huller i en polo." Så klik på "Fire" for at fortsætte.

Hvad er svaret på 77 på umulig quiz?

Spørgsmål 77 i The Impossible Quiz er et andet billedspørgsmål, der spørger "Hvad er det her?". Der er et billede af en genstand, der ligner en slags taske eller ovnhandske med et rødt "T" på. De mulige valg er "Tepose", "Testikel", "Mr T's ovnhandske" og "Spørgsmål 77".

Hvad er svaret på det umulige quizspørgsmål 16?

Selvom "G" tilfældigvis er det syvende bogstav i alfabetisk rækkefølge, er svaret IKKE "G". Det faktiske svar på dette spørgsmål er "H", som er det 7. bogstav i ordene "alfabetet".

Hvordan klikker du på V IN-livet i den umulige quiz?

Hvis du hurtigt ruller musen frem og tilbage over boksen, vil du være i stand til at læse beskeden, der er dannet af alle bogstaverne, som siger "Klik på 'V' i liv". Så klik på bogstavet V i ordet "Liv" i nederste venstre hjørne af skærmen for at fortsætte.

Hvad er svaret på livet universet og alt umuligt quiz?

Den siger "Hvad er svaret på livet, universet og alting?". Nedenfor er en væg med 50 kopier af tallet 42, og ind imellem er der et hint i parentes, der siger "Det er 42". Dette spørgsmål er også det tredje, der ikke kan springes over i spillet. Det rigtige svar er den 42. 42.

Hvad er svaret til 13 på den umulige quiz?

Spørgsmål 13 i Impossible Quiz Book spørger "Hvad spiser fødderne til morgenmad?". De mulige svar er "Toast", "Corn flakes", "Crossiants" og "Bacon". Den korrekte er "Corn flakes", fordi ligtorne er områder med hård hud på fødderne, der har været udsat for for stort tryk eller friktion.