Har Hurricane Harbor håndklæder?

For at spare tid, spis på utraditionelle frokost- og middagstid. Sørg for, at børn føler sig godt tilpas med en tur, før de går ombord. Når Six Flags Hurricane Harbor er åben, skal du sørge for at medbringe dit badetøj, håndklæde og ekstra strandudstyr.

Hvad kan du tage med til Hurricane Harbor?

8 genstande, du skal bruge til et besøg i Hurricane Harbor

  • Hele flasken solcreme.
  • Vandtætte sandaler eller vandsko.
  • En plasticpose til dine personlige ting.
  • Et skift af tørt tøj.
  • Vandtæt kamera.
  • Svømmetilbehør.
  • Solbriller og hat.
  • Toiletartikler til et forfriskende brusebad.

Skal du have badedragt på i Hurricane Harbor?

Badetøj er kun tilladt i Six Flags Hurricane Harbor og skal passe til et familiemiljø. Sko, ordentlige shorts og dækkende påklædning er alt sammen påkrævet, når du vender tilbage til forlystelsesparken.

Hvor meget koster skabe i Hurricane Harbor?

Daglige skabsleje er tilgængelige forskellige steder i hele Six Flags Hurricane Harbor. De er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet og kan ikke reserveres på forhånd. Standard skabe er $13, store skabe er $15 og jumbo skabe er $18. Priserne kan ændres uden varsel.

Kan du medbringe vandflasker til Hurricane Harbor?

Ingen mad, drikkevarer eller kølere udefra må bringes ind i Six Flags Hurricane Harbor. Der er dog gjort undtagelser for gæster med særlige diætbehov for at inkludere fødevareallergi og babymad/formel, men kølere er ikke tilladt. Ingen indvendige rør, klapstole eller glasflasker.

Kan du bringe mad ind i store eventyr?

Mad, drikkevarer, kølere og grill må ikke medbringes i parken. En lille køler med blød side kan bringes ind i parken til at bære disse genstande. Ingen udendørs drikkevarer er tilladt.

Kan jeg bringe min vape ind i Six Flags?

Six Flags Magic Mountain er et røgfrit miljø. Rygning, herunder elektroniske cigaretter (e-cigaretter), er kun tilladt i områder, der er identificeret som udpegede rygeområder.

Hvad skal jeg tage med til Six Flags for en dag?

Husk, at ikke alle behøver at bære alle disse ting, men at nogen i gruppen bør have hver enkelt.

  • Ponchoer eller regnjakker.
  • Billetter.
  • AAA kort.
  • Vandtætte lynlåstasker.
  • Genanvendelig vandflaske.
  • Solcreme.
  • Simple førstehjælpsartikler.
  • Skiftetøj (inklusive undertøj) eller badedragt.

Kommer militærmedlemmer gratis ind i Six Flags?

Six Flags America tilbyder militære påskønnelsesdage, hvor militærmedlemmer får gratis adgang. Dage varierer efter park og sæson. Billetter er tilgængelige til nedsatte priser, varierer efter sted, på militærbaser og installationer gennem MWR eller ITT rekreationskontorer.

Kommer militæret gratis ind i Disneyland?

Military Salute Disneyland-billetter Aktivt eller pensioneret amerikansk militærpersonel kan købe op til et maksimum af seks 3-dages Disneyland Park Hopper-billetter for $184 pr. billet eller 4-dages Disneyland Park Hopper-billetter for $204 pr. billet, som kan bruges af dem selv, familiemedlemmer (inklusive ægtefælle) eller venner.

Giver AAA veteranrabat?

De fleste AAA militærrabatter er tilgængelige for alle militærmedlemmer, både tidligere og nuværende. Dette inkluderer medlemmer af luftvåbnet, hæren, flåden, marinesoldater og kystvagten, som tjener i aktiv tjeneste, reserve eller nationalgarde. Det er også typisk tilgængeligt for veteraner og pensionerede servicemedlemmer.

Er Universal Studios gratis for militæret?

Universal Studios i Orlando, Florida tilbyder et Military Freedom Pass, der giver dig mulighed for at vælge mellem 2-Park eller 3-Park muligheder. Universal Studios Hollywood tilbyder rabat på almindelige adgangsbilletter til aktiv tjeneste og pensioneret militær, DoD-personale, nationalgarden, reservister og deres pårørende.

Hvilke forlystelsesparker er gratis for militæret?

De tre mest populære gratis militære adgangsprogrammer er sponsoreret af nogle af de største forlystelsesparkkæder i landet: Disney, Six Flags og Busch Gardens.

Hvor meget koster Disney-billetter til militærrabat?

Køb til og med den 17. december 2021 og modtag 5-dages militære salgsfremmende billetter til $315 plus skat eller 4-dages militære salgsfremmende billetter for $296 plus skat. Tilføj Park Hopper Plus-muligheden for $30 mere plus skat. Du kan også købe Memory Maker-produktet til en speciel pris på $98 til og med den 17. december 2021.

Kommer veteraner gratis ind i SeaWorld?

SeaWorld Parks and Entertainment hylder dem, der tjener gennem deres "Waves of Honor"-program. Aktiv tjeneste, Reservister og National Guardsman (og tre direkte pårørende) kan få én gratis adgang til enhver af dens forlystelsesparker hvert år, inklusive Busch Gardens.

Er San Diego Zoo gratis for veteraner?

San Diego Zoo tilbyder gratis adgang for aktive militærmedlemmer. Denne gratis adgang kan bruges på alle dage af året, inklusive helligdage og weekender. Bevis for militærtjeneste skal være i form af et militært ID-kort.

Får veteraner rabat hos Walmart?

Får veteraner en militærrabat hos Walmart? Mange butikker tilbyder militær- og veteranrabat for at vise påskønnelse af vores tropper. Wal-Mart har dog ikke standard militærrabat. Du kan dog stadig redde og støtte vores tropper og veteraner ved at shoppe med Milsaver.com.

Hvor meget koster billetter til SeaWorld?

Enkeltdagsbillet Spar op til $30 på ét besøg i SeaWorld San Diego! Besparelser baseret på en voksenpris på 93,99 USD og en børneport på 78,99 USD.

Skal jeg have en badedragt på til SeaWorld?

Har jeg brug for en badedragt? Medmindre du skal til Aquatica, SeaWorlds vandland, har du sandsynligvis ikke brug for en badedragt. Når det så er sagt, på dage, hvor jeg tager på vandture i forlystelsesparker, finder jeg det som regel nyttigt også at have en badedragt på under mit almindelige tøj, da det har en tendens til at tørre hurtigere.

Hvor meget koster klapvognsleje hos SeaWorld?

Klapvogn 25,00 kr./stk.