Kan jeg bruge Streamlabs på PS4?

Du kan bruge den indbyggede "dele"-funktion på PS4 til at streame direkte til en af ​​de understøttede streamingplatforme. Du kan ikke bruge Streamlabs-advarsler eller -overlejringer på stream, når du streamer direkte fra din konsol, men du kan bruge Streamlabs seneste begivenheder til at overvåge indkommende begivenheder og takke dine seere.

Kan jeg bruge OBS med PS4?

Det er nu muligt at tilslutte din PS4 til din pc og spille fra computeren og bruge alle de lækkerier, som du kan bruge i OBS. Opsætningen er virkelig nem, og det lykkedes mig at få streamen i gang på cirka 5 minutter.

Virker Elgato med ps4?

Elgato Game Capture HD forbindes til PlayStation 4 ved hjælp af HDMI. Den kan også overføre video til et tv ved hjælp af HDMI. Der medfølger et HDMI-kabel i kassen. Før du sætter tingene op, skal du sørge for at tilslutte din PlayStation 4 direkte til dit tv eller skærm via HDMI uden at bruge Elgato Game Capture HD.

Hvor meget koster et ps4 capture-kort?

Sammenlign med lignende varer

Denne vare Elgato Game Capture HD – Xbox og PlayStation High Definition spiloptager til Mac og pc, Full HD 1080p
Kundevurdering4,5 ud af 5 stjerner (3180)
PrisFra $132,99
Solgt afTilgængelig fra disse sælgere
Hardware interfaceUSB

Er et grafikkort det samme som et capture-kort?

Kontekst er alt, men i generelle computertermer er videokort og grafikkort det samme. Der er "videooptagelseskort", som ofte kaldes "TV-tunerkort" eller "videokoderkort", der optager video (i stedet for at udsende det).

Hvordan optager jeg med mit grafikkort?

For at starte optagelsen lige nu skal du klikke på knappen "Optag" og klikke på "Start" eller trykke på Alt+F9. NVIDIA ShadowPlay optager, indtil du stopper. For at stoppe optagelsen skal du trykke på Alt+F9 igen eller åbne overlejringen, klikke på knappen "Optag" og klikke på "Stop og gem".

Hvordan streamer du med en GPU?

Sådan aktiveres hardwarekodning (NVENC) i OBS

  1. Oversigt. Fordelen ved hardwarekodning er, at det reducerer belastningen på din CPU ved at bruge et specialbygget stykke hardware på dit Nvidia-grafikkort.
  2. Gå til indstillinger. Gå til 'indstillinger', og vælg derefter 'output' fra sidemenuen.
  3. Aktiver hardwarekodning. Under rullemenuen 'encoder' skal du vælge 'NVENC H.
  4. Færdig!