Hvordan springer du introen over på Fallout 4?

Fallout 4 Guide: Sådan springer du introvideoen over

  1. Gå til C:\Users\[PC-kontonavn]\Documents\My Games\Fallout 4\ (hvis du har flyttet spilfilen eller ændret nogen mapper, skal du finde ud af, præcis hvor den er placeret)
  2. Åbn Fallout4.ini.
  3. Skriv under [Generelt] (uden apostroferne): "SIntroSequence=1"

Hvordan ændrer du din FOV i Fallout 4?

Fallout 4 Guide: Skift dit synsfelt (FOV)

  1. Gå til din Fallout 4-mappe (Documents\MyGames\Fallout4, medmindre du har ændret nogen mappenavne).
  2. Åbn Fallout4.ini.
  3. Skriv under [Display]:
  4. Uanset hvilket tal du sætter for X, er FOV-størrelsen.
  5. Gå til Fallout4Prefs.
  6. Gentag trin 3; Skriv under [Display]:
  7. Igen vil X være den samme FOV-størrelse, som du skrev ovenfor.

Er Fallout 4-rammen låst?

Fallout 4 er låst til 60 billeder pr. sekund på pc'en, 30 på konsoller. Heldigvis, for spillere med kraftfulde rigs, der ønsker at opleve det meste ud af spillet, er det muligt at låse spillet op for at køre med mere end 60FPS uden at opleve skærmrivning. Dette virker kun, hvis du er på et Nvidia-kort.

Kører Fallout 4 60 fps?

Microsoft har afsløret nogle af fordelene ved at køre bagudkompatible spil på Xbox Series X og S, inklusive Fallout 4 med 60 billeder i sekundet på S. Bethesdas post-apokalyptiske åbne verden-rollespil optaget til 30 fps på Xbox One.

Hvordan fjerner du fps i Fallout 4?

Fjern loftet for din framerate Gå til Fallout4Prefs. ini-fil placeret som standard i \Documents\My Games\Fallout4, åbn den og søg efter 'iPresentInterval=1'. Skift det 1 til et 0, tryk på Gem, og lad din framerate løbe frit.

Hvorfor tager Fallout 4 så lang tid at indlæse PS4?

Det ser ud til, at Fallout 4 tager længere tid at indlæse, hvis du spiller i fuld skærm. Udjævnet billedhastighed: Fallout 4 har mulighed for at begrænse din billedhastighed, så den ikke går ud over en vis grænse. Denne billedhastighed kan vise sig det modsatte, når du skifter scene eller starter et spil.

Hvorfor tager Fallout 4 så lang tid at indlæse Xbox one?

Når du spiller et spil, afsætter spillet automatisk noget "reserveret plads" (eller cache) i Xbox, så nogle ting effektivt kunne indlæses hurtigere, mens du spiller. Nogle gange kan cachen tilfældigt blive ødelagt, og det kan forhindre spillet i at indlæse korrekt. Find "Fallout 4" i dit spilbibliotek.

Hvorfor er min Fallout 4 begrænset til 30 fps?

Selvfølgelig skal du bruge en Titan V til 60 fps. Men i fuld alvor, tjek dine V-synkroniseringsindstillinger. Tjek v-sync.

Er Valheim FPS begrænset?

Valheim har en standardgrænse på 60 billeder pr. sekund. Du skal slå den grænse fra for at spille med flere FPS. Heldigvis kan du fjerne FPS-grænsen i Valheim ved at følge nedenstående trin. Kør Valheim, åbn indstillingerne og gå til grafikindstillingerne - Fjern markeringen i VSync.

Hvordan begrænser jeg fps i Radeon-software?

Rul ned til AMD Matts svar. Billedhastighedsmålkontrol, gå bare til amd radeon-indstilling, spil, global (hvis du vil bruge det altid), frtc, klik og vælg fps-grænsen.

Hvordan styrer du FPS?

Hvis du gerne vil vide, hvordan du øger billedhastigheden uden at købe ny hardware, er her de bedste ting, du kan gøre:

  1. Opdater grafik- og videodrivere.
  2. Optimer indstillinger i spillet.
  3. Reducer din skærmopløsning.
  4. Skift grafikkortindstillinger.
  5. Invester i FPS booster software.

Begrænser Freesync FPS?

Du behøver ikke at slå Freesync fra, det virker bare ikke, hvis din fps går over rækkevidden. Det er blevet undersøgt, at den bedste ydeevne/kvalitet generelt for freesync og gsync er et hårdt loft på -3 FPS mindre end din skærms opdateringshastighed.