Hvad betyder et ikke-konfessionelt gavekort?

Ikke-denominationals Nogle af de kort, vi tilbyder, har ikke dollarværdien af ​​kortet trykt på dem (a.k.a., de er ikke-denominationale kort); og så der er ingen måde for modtageren at kende beløbet indlæst på kortet.

Er der et PayPal-gavekort?

Med PayPal-gaver kan du købe og sende gavekort til venner og familie fra et bredt udvalg af topmærker, såsom iTunes, Lowes, Dominos Pizza, Best Buy og mere. Vi sælger gavekort både via PayPal.com (US), vores butik på eBay (US) eller vores butik på Facebook Marketplace.

Kan PayPal-gavekort bruges internationalt?

Ja, du kan bruge dit PayPal kontantkort globalt. Se PayPal Cash Card Cardholder Agreement for yderligere udenlandske transaktionsgebyrer.

Hvilke butikker sælger PayPal-gavekort?

Kortet vil snart blive solgt på apoteker og discountbutikker, inklusive CVS, Rite Aid, Fred's, Dollar General, Family Dollar og andre. Virksomheden siger, at PayPal Cash Card vil være tilgængeligt fra og med i dag, på 30.000 steder i hele USA, hvoraf 10.000 er dollargeneraler.

Har Walmart PayPal-gavekort?

Du kan bruge et PayPal-debetkort hos Walmart til at købe gavekort. Hvis du ikke allerede har et PayPal-debetkort, kan du ansøge her. Du kan også købe gavekort på www.Walmart.com og bruge PayPal til at betale. Muligheden for at betale i butikken er ikke tilgængelig hos Walmart.

Hvordan tilføjer du et gavekort til PayPal?

Hvordan bytter jeg et gavekort til PayPal-saldo?

  1. Gå til CardCash.
  2. Indtast forhandlerens navn og saldobeløbet på dit gavekort, og klik på FÅ TILBUD.
  3. For at tilføje endnu et gavekort skal du blot indtaste oplysningerne nedenfor og klikke på TILFØJ KORT.
  4. Hvis du accepterer byttetilbuddet, skal du klikke på Fortsæt.
  5. Indtast dit gavekortnummer og din pinkode, og klik på Opret forbindelse med PayPal.

Hvad sker der, hvis jeg sender penge til en person uden en PayPal-konto?

For at sende penge skal du blot bruge modtagerens e-mailadresse. Hvis din modtager ikke har en PayPal-konto, kan de oprette en efter at have modtaget en e-mail om overførte penge.

Skal jeg knytte mit kredit- eller betalingskort til PayPal?

Ved at knytte din bankkonto eller dit kort til din PayPal-konto, behøver du aldrig at trække din pung frem og indtaste kortnumre eller nogen personlige oplysninger, når du foretager en onlinebetaling med PayPal. Med blot en e-mailadresse og adgangskode kan du nemt og sikkert betale.

Kan jeg linke PayPal til min bankkonto?

Ved at linke din bankkonto til din PayPal-konto kan du sende penge online fra din bank, ligesom du bruger et betalingskort eller skriver en check. Du kan linke enten en opsparings- eller checkkonto til PayPal ved hjælp af mobilappen eller på PayPal.com.

Kan du bruge penge på PayPal uden at blive verificeret?

Ja. Når du har bekræftet din e-mailadresse, og din PayPal-konto er aktiveret, kan du begynde at modtage betalinger uden at blive bekræftet. Men før du bliver Verificeret, er der en grænse for, hvor mange penge du kan hæve fra din PayPal-konto til din bankkonto.

Hvad er forskellen mellem PayPal-venner og familie og varer og tjenester?

Hvad er forskellen mellem venner og familie eller betaling af varer og tjenester? Du kan sende penge til venner og familie eller betale for varer og tjenester i fanen Send og forespørgsel øverst på PayPal-siden. Betale for varer eller service – bruges, når du køber en vare eller service fra nogen.