Hvad er det 7. bogstav i alfabetets gådesvar?

E

Hvad er svaret på spørgsmål 8 om den umulige quiz 3?

Svarvalgene, du får, siger "G", "E", "I" og "Hold on... Dette spørgsmål virker bekendt". Ligesom den sidste mulighed antyder dig, vil dette spørgsmål virkelig se bekendt ud for dig, hvis du antager, at du har spillet det første spil.

Hvad er svaret på nummer 9 i den umulige quiz?

Spørgsmål 9 i Impossible Quiz Book spørger dig "Hvilket af følgende er stavet korrekt?", til højre for hvilket der er en tegning af hovedet på en gris, hvis øjne blev fjernet. De mulige svar er "Blnd pg", "Blind pig", "Blahnd peeg" og "Blid ping".

Hvad er svaret på nummer 8 på den umulige quiz 2?

Svaret er "10 bogstaver i", fordi spørgsmålet ikke spørger efter det sted, hvor den egentlige mur starter i verden, men hvor begynder ordene "Den Kinesiske Mur" i spørgsmålet, som er 10 bogstaver i sætningen.

Hvad er svaret på nummer 3 på den umulige quiz?

Svaret på dette spørgsmål er "Fin", den eneste af mulighederne skrevet den rigtige vej op, hvilket giver mening, da hvis du læser spørgsmålet på hovedet, er "Fin" den eneste mulighed, der ser på hovedet fra det perspektiv .

Hvad er svaret på nummer 6 på den umulige quiz?

Dette spørgsmål er taget fra Impossible Quiz-demoen, hvor det blev placeret som det femte, med forskellige muligheder, men det samme rigtige svar. Det nævnte svar er "skalotteløg": Skalotteløg er en botanisk variant af løg, som de deler kulinariske anvendelser og smag med, selvom de har en lidt mildere smag end sidstnævnte.

Hvordan slår du niveau 27 på den umulige quiz 2?

Det nye spørgsmål 27 spørger "Hvor mange gange kan du passe ind i et vakuum?". De muligheder, du får, er "En gang", "Tre gange", "To gange" og "Livet er et vakuum". Det rigtige svar er "to gange", da det er hvor mange gange bogstavet "u" (du) optræder i ordet "vakuum".

Hvordan slår du niveau 28 i den umulige quiz?

Svaret er "Abundance", fordi det er et ordspil på ordene "A bun dance", som er beskrivende nok for billedet.

Hvad er svaret på spørgsmål 40 om den umulige quiz?

Svaret på dette spørgsmål er "Toucan", som hentyder til den "skjulte betydning"-del af spørgsmålet: du kan læse det ord som "To kan", med henvisning til det faktum, at begge quizzerne (eller måske bare den anden) ) kan hjælpe dig med at gennemskue skjulte betydninger, som i ordspil, vittigheder eller trickspørgsmål.