Hvad betyder aktivering af diskbrug på iPod classic?

Hej iceylover. Diskbrug betyder, at for visse modeller til iPods kan den bruges som en ekstern harddisk til at kopiere filer til Finder.

Hvordan aktiverer jeg disktilstand på min iPod?

Tryk og hold Menu- og Vælg-knapperne nede i mindst 6 sekunder, indtil Apple-logoet vises. Når Apple-logoet vises, skal du slippe Menu- og Vælg-knapperne og straks trykke på og holde knapperne Vælg og Afspil/Pause nede, indtil skærmen Disktilstand vises.

Kan du ikke finde aktiveringsdiskbrug i iTunes?

I iTunes-appen på din pc skal du klikke på knappen Enhed øverst til venstre i iTunes-vinduet. Klik på Resumé (eller Indstillinger). Vælg "Aktiver diskbrug", og klik derefter på Anvend. Hvis afkrydsningsfeltet er nedtonet, kan du allerede bruge din enhed som en harddisk.

Kan jeg bruge iPod som et flashdrev?

Hvis du vil overføre filer mellem din computer og en anden enhed og ikke har en ekstern harddisk eller USB-flashdrev, kan du bruge din iPod Touch som en ekstern harddisk. ITunes 9 giver dig mulighed for manuelt at administrere filerne på din iPod fra Windows Stifinder, så du kan overføre alt, hvad du vil.

Kan jeg overføre mit iTunes-bibliotek fra min iPod til en ny computer?

Hvis du får en ny computer, kan du overføre dit iTunes-bibliotek ved at tilslutte computere eller ved at bruge iPod eller et bærbart drev. Se Apple Support-artiklen Sikkerhedskopier og gendan dit iTunes-bibliotek på din pc.

Hvordan importerer jeg mit iTunes-bibliotek til en ekstern harddisk?

Gå til "Denne pc", og klik derefter på dit eksterne drev. Vælg din iTunes-mappe, højreklik og vælg Kopier. Gå til den placering på din computer, hvor du vil have dit iTunes-bibliotek, højreklik og vælg Sæt ind.

Hvorfor kan jeg ikke synkronisere min iPod til iTunes?

2: Genautoriser iTunes og computeren Hvis synkroniseringen mislykkes, er knappen Synkroniser nedtonet og slet ikke tilgængelig, eller hvis du forsøger at synkronisere og intet overføres til iPhone, iPod eller iPad, skal du muligvis blot godkende computeren med iTunes: Åbn iTunes med iOS-enheden tilsluttet computeren via USB.

Hvordan aktiverer du en deaktiveret iPhone uden en computer?

En måde at låse en deaktiveret iPhone eller iPad op uden computer er at bruge Apples Find My iPhone-tjeneste. Det giver dig mulighed for eksternt at udføre handlinger på en iOS-enhed. Alt du skal gøre er at få adgang til enten webstedet eller appen på en anden enhed, og du vil være i stand til at låse enheden op.

Hvordan kan jeg gendanne min iPhone fra gendannelsestilstand uden iTunes?

To måder at gendanne iPhone uden iTunes i gendannelsestilstand

  1. Få AnyFix på din Mac eller Windows-computer.
  2. Tilslut din iPhone til computeren > Klik på funktionen Systemreparation.
  3. Vælg derefter kategorien 50+ iPhone-problemer for at starte rettelsen.
  4. Vælg en af ​​de 3 reparationstilstande.
  5. Download firmware og fuldfør gendannelsen.