Hvorfor blev min ordre annulleret Guitar Center?

Deres systemer opdaterer ikke online lagerbeholdning særlig godt, så hvis du afgiver en ordre via webstedet, vil den tage imod ordren, selvom den var blevet solgt. Det er netop derfor, ordrerne bliver annulleret - da du "købte" den, var den faktisk ikke længere tilgængelig.

Hvordan får jeg en refusion fra Guitar Center?

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, skal du blot returnere det i sin originale stand inden for returperioden, og vi vil give dig fuld tilbagebetaling af købsprisen, eksklusive forsendelses- og ekspeditionsomkostninger."

Hvordan kontakter jeg Guitar Center?

Kontakt Guitar Center kundeservice. Du kan ringe til Guitar Center på (877) 687-5402 gratisnummer, skrive en e-mail, udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside ...

Hvem ejer Guitar Center?

Ares ledelse

Er SweetWater en god virksomhed?

Hvis du er her, så ved du, at Sweetwater er et glimrende sted at shoppe udstyr. Du ved sikkert også, at vi tilbyder uovertruffen kundeservice med et personligt præg i modsætning til alle andre i branchen.

Hvor meget er Chuck Surack værd?

Sød forretningsmodel Sidste år solgte den 87.000 guitarer og 100.000 mikrofoner. Surack ejer 100 procent af virksomheden, gældfri, med sin kone, Lisa. Han regner med, at det er mindst 100 millioner dollars værd, og han har haft masser af bejlere.

Vil SweetWater prutte?

Sweetwater har en fantastisk serviceafdeling. Og ja, de VIL prutte. Hvis du køber mere end én ting hos dem, f.eks. en pakke, er de bedre i stand til at forhandle.

Passer Sweetwater prisen?

Kort svar: Sweetwater tilbyder prismatchning på udvalgte varer. For at anmode om prismatch, skal du kontakte Sweetwater på (800) 536-8463, før du foretager et køb.

Hvilken bank bruger Sweetwater?

Synchrony Bank

Er Sweetwater anmeldelser falske?

Som tekstforfatter får det mig altid til at grine – især Sweetwater er virkelig sjovt at læse. For det meste er alle disse anmeldelser fuldstændig falske, ingen tvivl om det. Det er et ret dårligt job på tværs af hele webstedet, så jeg ville ikke blive overrasket, hvis de har fået nogle fyre, der bliver betalt mindsteløn for bare at skrive så mange, som de kan.

Er det sikkert at bestille guitar online?

At købe online er ikke i sig selv dårligt, men det kan være risikabelt. Hvis du vælger at købe online, skal du sørge for at have en klar forståelse af returpolitikken, hvis der ikke er nogen returpolitik, så lad være med at købe den. At få en fornemmelse for en guitar før køb vil være optimalt.

Hvilken firmaguitar er den bedste i Indien?

Bedste guitarmærker i Indien i 2019

  1. Ibanez Guitar Review – Bedste guitar i Indien. Ibanez er ikke et nyt navn inden for guitarernes rige.
  2. Fender Guitar Review – Bedste mærke for guitar i Indien.
  3. Gibson Guitar Review - Bedste guitarmærke i Indien.
  4. Epiphone Guitar Review - Bedste guitarselskab i Indien.
  5. Yamaha Guitar Review – Bedste akustiske guitar i Indien.