Hvilken slags videnskabsmand er Bruce Banner?

Læge

Hvor mange ph.d.'er har Bruce Banner?

syv ph.d.er

Hvilken ph.d. har Bruce Banner?

De siger, at Bruce Banner har en af ​​de mest fantastiske hjerner i hele det videnskabelige samfund, og siden sin barndom viste han en ekstraordinær intelligens. Dette førte til, at han studerede på Desert State University (fiktivt) og ved Harvard, Penn State og Caltech, hvor han fik sin ph.d. i kernefysik.

Hvorfor har Bruce Banner 7 PhD'er?

Her er det med ph.d.'er, de er bare en legitimation til at forske. Det giver perfekt mening i det fiktive univers, som Bruce Banner bebor, hvor det betyder, at han skal være 7 gange så klog som en person med 1 ph.d.

Er Bruce Banner klogere end Tony?

Mens mange mennesker ville betragte Bruce Banner for at være lige så smart som Tony Stark, vil vi hævde, at han er endnu klogere. Faktisk har Banner i årenes løb udviklet Bannertech-udstyr, der konkurrerer med Tony Starks, så det er muligt, at han også har bestået Tony inden for teknik.

Hvem er den yngste ph.d.-indehaver i verden?

Balamurali Ambati

Hvad kalder man en med 2 ph.d.er?

En person med en dobbeltdoktorgrad har stadig bare titlen "Doctor", i præfiksform generelt forkortet til "Dr.": "Dr. Så-og-så." (Forresten, at have to ph.d.'er er ikke en standard fase i de fleste akademiske karrierer, og det er ikke nødvendigvis mere prestigefyldt end at have en enkelt ph.d.

Kan nogen have 2 PhD'er?

Absolut, folk får flere ph.d.er. At have flere ph.d.er er ualmindeligt, men det gør folk for at få flere doktorgrader. Jeg er stødt på folk, der har gjort det af og til. Se venligst denne video, hvis du vil se mig personligt tale om folk, der får flere ph.d.er.

Er der nogen der har 2 PhD'er?

Det er dog bestemt sjældent at møde en person, der har flere ph.d.er. Anekdotisk vil jeg anslå, at færre end 1 % af personer med en ph.d.-grad vil have en anden ph.d. Jeg kender kun én person fra min omgangskreds, der har en anden ph.d.: Dr.

Hvor mange ph.d.'er har Tony Stark?

tre doktorgrader

Hvad er Shuris IQ?

Shuri falder i denne kategori. Hendes intelligens bruges ikke til at fremme plottet - den bruges som en punchline. Hun har ikke en IQ.

Hvad er Tony Starks GPA?

3.6 GPA

Hvad er IQ'en for Peter Parker?

250

Hvem er den svageste Marvel-helt?

Med det sagt, her er de 10 svageste vidundervæsener (og 10 der er alt for overmandede).

  • 7 Overmandet: Himmelske.
  • 6 svageste: Star-Lord (MCU-version)
  • 5 Overmandet: Franklin Richards.
  • 4 Svageste: Frostgiganter.
  • 3 Overmandet: Skrulls.
  • 2 svageste: Nova Corps (MCU-version)
  • 1 overmandet: Doctor Doom (Fant4stic-version)