Hvilken by er Pretty Little Liars optaget i?

Rosewood, Pennsylvania

Den populære tv-serie Pretty Little Liars foregår i den fiktive by Rosewood, Pennsylvania. Men uden for piloten (som blev skudt i Vancouver), foregår optagelserne næsten udelukkende i Warner Bros. Studio i Burbank.

Hvor er Pretty Little Liars-husene?

Stalk It: Spencers hus fra pilotafsnittet af Pretty Little Liars ligger på 3275 Celtic Avenue/7376 Blenheim Street i Vancouver. Laden er beliggende på Blenheim Street-delen af ​​ejendommen. Palæet med i Disney Channel-filmen Geek Charming fra 2011 er placeret ved siden af ​​på 3233 Celtic Avenue.

Kan du besøge Pretty Little Liars-sættet?

PLL-fans kan turnere PLL-sættet på Warner Bros. Studio-pladsen og selv opleve al magien og mysteriet ved Rosewood. Du kan vælge at gå en tur rundt i A's hule, se på alle fem PLL-dukker, se Radley Sanatorium eller endda se på Halloween/Masquerade Ball-kostumerne.

Er Rosewood High School ægte?

Rosewood High School er en high school for klasse 9-12, beliggende i Rosewood nær Goldsboro, North Carolina, USA. Rosewood beskæftiger i øjeblikket 66 medarbejdere til cirka 600 studerende.

Hvem var A, der skød Ezra?

Shana

Det er Shana - se bare hvordan Ezra gik i chok, da han så hende på sit hospitalsværelse - der trykkede på aftrækkeren og sårede Ezra i finalen. Pigerne fandt hurtigt ud af Shanas trigger-glade tendenser, da hun konfronterede dem med pistol og det hele på Fitzgerald.

Hvor bor løgnerne?

Rosewood er en fiktiv by i Pennsylvania, der fungerer som hovedscenen for Pretty Little Liars-bogserien og tv-tilpasning...Rosewood (Pretty Little Liars)

Rosewood, Pennsylvania
Befolkning7999

Hvem dræbte Alison i Pretty Little Liars?

Jessica DiLaurentis

I sæson 5 afsløres Alisons morder for også at være Big A. I "A is for Answers" er den person, der forsøgte at dræbe Alison, og den person, der begravede hende, to forskellige personer. Jessica DiLaurentis så, hvem der slog Alison med en sten, og begravede efterfølgende sin datter i live i den tro, hun var død.

Hvor gammel var aria, da hun mødte Ezra?

Aria var 15 i piloten, og Ezra var 22.

Hvilket år blev PLL-pigerne færdige?

Ledsager

StuderendeStatus
Hanna MarinUddannet (klasse 2012)
Jenna MarshallUddannet (klasse 2012)
Aria MontgomeryUddannet (klasse 2012)
Caleb-floderneUddannet (klasse 2012)

Hvad hviskede Ezra til Aria?

'A' er afsløret! Shana kommer helt sikkert hurtigt rundt i byen! Lige da vi troede, hun var på hospitalet - så det hviskede Ezra til Aria - dukker hun op i teatret og skyder pigerne ned!

Er Ezra virkelig forelsket i Aria?

Og selvom Ezra kunne være et totalt monster, er det meget sandsynligt, at han også har været oprigtigt forelsket i Aria hele tiden og beskyttet hende. Du ved, på trods af hans forsøg på at dræbe hendes venner og sådan noget.

Hvem har det største hus i Pretty Little Liars?

Hvilken skole bruges i Pretty Little Liars?

Rosewood High School

Rosewood High School er en offentlig high school i Rosewood, Pennsylvania.

Hvem brød ind i fru Marins hus?

Spencer og Emily var skræmte over indbruddet, men der var ingen grund til bekymring. Ali fik Noel Kahn til pause i Hannas hus. "Jeg havde brug for en, der betød noget, til at stoppe med at stille spørgsmålstegn ved min historie," sagde Ali om Hannas mor.

Hvem dræbte Garrett PLL?

Darren Wilden

Han bliver skudt ihjel af Darren Wilden, som arbejdede alene og klædte sig ud som Hjertedronning, fordi han havde opdaget, at sidstnævnte var en beskidt betjent og skulle fortælle det. Hans krop er låst inde i en trækasse sammen med Aria.

Reddede Alison virkelig Emily?

Ali reddede Emilys liv "to gange" - men Emily var i fare tre gange! I begyndelsen af ​​Love ShAck, Baby fortæller Alison til Emily (i hendes soveværelse): "Jeg reddede dit liv to gange." Emily blev dog reddet tre gange: først fra laden med bilen kørende; for det andet fra ilden ved logen; og for det tredje fra savværket.