Kan du bruge et Walmart-gavekort på tankstationen?

Walmart-gavekort og e-gavekort kan bruges i Walmart-butikker, på Walmart.com, på Walmart- og Sam's Club-tankstationer, i Sam's Club Stores, på Samsclub.com og på Vudu.com Hvis gavekortbrugeren ikke er en Sam's Club medlem, tillægges et tillæg på 10 procent på alle køb.

Er Murphy USA en del af Walmart?

Murphy USA Inc. sagde tirsdag, at dets netværk af næsten 1.500 tankstationer på tværs af 25 stater vil deltage i Walmart Inc.s nye abonnementsprogram, der giver medlemmerne en rabat på 5 cents pr. gallon på brændstof. …

Kan du bruge Walmart Pay hos Murphy USA?

Størstedelen af ​​Murphy USAs websteder er placeret i nærheden af ​​Walmart-butikker. Scan og gå gennem Walmart-mobilappen, som giver kunderne mulighed for at scanne deres varer, mens de handler i butikken og derefter betale med Walmart Pay.

Hvilke tankstationer tager Walmart-kort?

Du kan bruge dit Walmart-kreditkort til benzin på stationerne Walmart, Murphy USA, Sam's Club og Walmart Neighborhood Market. Og hvis du har Walmart Mastercard, kan du bruge det til at købe benzin på enhver station.

Kan du bruge Walmart-kort hos Murphy's?

Et Walmart-kreditkort kan kun bruges i Walmart-butikker, Sam's Club, Murphy's USA-tankstationer og på walmart.com.

Kan du bruge et Walmart-gavekort til at købe cigaretter?

Ja. Du kan købe alt i butikken med et Wal-Mart-gavekort, inklusive alkohol, tobak og skydevåben. Walmart-gavekort er beregnet til at blive brugt hos WALMART.

Hvor kan jeg bruge et Walmart-gavekort udover Walmart?

Medmindre andre begrænsninger gælder, kan Walmart-gavekort bruges i enhver Walmart-butik eller Sam's Club i USA eller Puerto Rico; eller online på walmart.com eller Samsclub.com; eller vælg Murphy USA tankstationer. Ikke til salgsfremmende brug.

Kan et Walmart-gavekort bruges hos Sams?

Walmart-gavekort kan kun bruges i Walmart-butikker, Sam's Clubs i USA eller Puerto Rico, online hos Vudu, Inc., Walmart.com og Samsclub.com. Hvis nogen hævder, at du skal betale dem med Walmart-gavekort, bedes du rapportere det på ftccomplaintassistant.gov. Læs mere på Forebyggelse af gavekortsvindel.

Kan du få kontanter fra et Walmart-gavekort?

Du kan slet ikke få penge tilbage på et Walmart-gavekort. Den eneste måde at bruge pengene på disse kort er ved at køre det som et gavekort, og selvom der kun er 2 cent tilbage, kan du opbruge det ved at bruge kortet, før du bruger en anden betalingsform.