Har Aubrey Drake Graham nogen søskende?

Selvom der ikke har været nogen officielle rapporter om Drakes søskende, er mange fans overbevist om, at rapperen har en søster. Gennem årene har fans haft mistanke om, at Drake har en halvsøster på sin fars side.

Hvem er Drake halvsøster?

Stephenie

Hurtige fakta om Drake

Fødselsdato:24 oktober 1986
Gift medN/A
UddannelseVaughan Road Academy
SøstreStephenie (yngre halvsøster)

Har Drake en halvsøster?

Som det viser sig, er det ikke blevet bekræftet af nogen verificerede forretninger eller i interviews, at Drake har nogen brødre eller søstre. Der har dog i nogen tid gået rygter om, at Drake har en halvsøster på sin fars side.

Hvem er Drakes bror?

Samuel "Sam" Drake

Samuel "Sam" Drake (født Samuel Morgan) er deuteragonisten og en mindre spilbar karakter i Uncharted 4: A Thief's End og tritagonisten i Uncharted: The Lost Legacy. Han er en professionel tyv og skattejæger, såvel som den ældre bror til Nathan Drake.

Hvor meget er Larry Graham værd?

Larry Grahams nettoværdi: Larry Graham er en amerikansk bassist, der har en nettoværdi på $3 millioner. Han er bedst kendt for at spille med det psykedeliske soul/funk-band kaldet Sly and the Family Stone, og han er også grundlægger og frontmand af Graham Central Station.

Er Drakes mor og far gift?

Dennis Graham, Drakes far var en musiker fra Memphis. Han var trommeslager. Han flyttede til Canada for at forfølge sin musikkarriere og mødte senere Drakes mor - Sandi. De blev gift.

Dør Nathan Drakes bror?

I sit forsøg på at henrette Nate tager Sam kuglen, men ved et uheld slår han sin yngre bror ud af klippen. Sam bliver derefter taget til fange af Rafe og Shoreline.

Hvem opfandt slap?

bassist Larry Graham

Opfindelsen af ​​slap på elektrisk bas er generelt krediteret funk-bassisten Larry Graham. Graham har i flere interviews udtalt, at han forsøgte at efterligne lyden af ​​et trommesæt, før hans band havde fundet sin trommeslager.

Hvor gammel er Verdine White?

70 år (25. juli 1951)

Verdine Hvid/Alder