Bruger WinCo Apple Pay?

Vi accepterer ikke Apple Pay hos WinCo Foods. Vi accepterer kontanter, check, betalingskort og EBT - ingen kreditkort, men vi har en hæveautomat med et lavt gebyr i kundeservice.

Kan du bruge Apple-kort på Amazon?

Mens Apple Card er designet til at blive brugt til kontaktløse betalinger med en iPhone eller onlinekøb via Apple Pay-systemet, er det et Mastercard med et kreditkortnummer, som kan bruges som ethvert andet kreditkort. Amazon accepterer ikke Apple Pay, Apples betalingstjeneste.

Er titanium Apple-kortet gratis?

Hvis du ansøgte om Apple Card, og din ansøgning blev godkendt, kan du anmode om et titanium Apple Card, når du accepterer dit tilbud. Dit kort sendes gratis, og en meddelelse sendes til din iPhone, når det afsendes.

Hvorfor er Apple-kortet dårligt?

En af de største ulemper ved Apple Card er, at dets cashback-program ikke er så givende. Kortholdere modtager bonuskontanter på Apple-køb: 3 procent kontant tilbage på alt, hvad du betaler fra Apple – inklusive Apple Store, apple.com, App Store og iTunes-køb – og 2 procent kontant tilbage på Apple Pay-køb.

Hvad sker der, hvis jeg afslår Apple-korttilbud?

Din kreditscore vil ikke blive påvirket, hvis du bliver afvist eller ikke accepterer dit tilbud. Din kreditscore kan blive påvirket, hvis din ansøgning bliver godkendt, og du accepterer dit tilbud. Du kan ansøge om Apple Card igen, men du vil muligvis modtage den samme afgørelse.

Kan jeg bruge Apple-kort hos Costco?

Ja, Costco accepterer et Apple-kort. Et Apple-kort er bare et MasterCard-kreditkort.

Hvorfor kan du ikke bruge kreditkort hos Costco?

Kort sagt accepterer Costco kun kort, der opererer på Visas kreditkortnetværk. Mere ekspansivt har Costco en eksklusiv kontrakt med Visa, der forbyder brugen af ​​andre kreditkortnetværk, inklusive Mastercard, Discover og American Express.

Er Apple-kortet et godt kreditkort?

Apple-kortet er en givende mulighed for personer med god kredit eller bedre, som regelmæssigt køber Apple-produkter og -tjenester, såvel som for iPhone-, Mac- og iWatch-brugere, der er komfortable med at foretage køb med Apple Pay. Apple-kreditkortet har en vis finansieringsappel til nye Apple-køb.

Hvorfor accepterer Costco ikke Mastercard?

Costco tager MasterCard-debetkort, fordi købmandsprisen på dem er fast og ikke kan forhandles meget. MasterCard accepteres kun som debetkort. De accepterer heller ikke længere American Express eller Discover.

Tager Costco kreditkort for benzin?

Hav dit medlemskort Handy Costco tankstationer er kun for medlemmer. Når du nærmer dig pumpen, skal du først indsætte dit medlemskort, efterfulgt af et Visa-kreditkort eller de fleste PIN-betalingskort. Costco Cash Cards accepteres også, og disse kunder behøver ikke at være klubmedlemmer.