Hvorfor blinker TCL TV?

På de fleste TCL-tv'er blinker standby-lyset, hver gang du trykker på en knap på din fjernbetjening. Dette er for at give dig visuel bekræftelse på, at dit TV modtager et signal fra din fjernbetjening. Der er ingen måde at forhindre lyset i at blinke, når du bruger din fjernbetjeningsknap.

Hvorfor bliver mit TCL TV ved med at blinke?

Dette kan skyldes, at din fjernbetjening ikke er tilsluttet. Du skal kontrollere, om din fjernbetjening fungerer fint, parret og tilsluttet. Hvis ikke, skal du trykke på parringsknappen på din fjernbetjening og holde den nede for at slutte den til tv'et. Når den er tilsluttet, holder dit lys op med at blinke.

Hvordan slukker jeg det blinkende lys på mit TCL TV?

Tryk på på TCL Android TV-fjernbetjeningen, vælg System, og tryk derefter på OK. Tryk på ▲/▼ for at vælge og fremhæve Avancerede indstillinger, og tryk derefter på OK. Tryk på OK på LED-indikatoren: Du kan indstille LED-indikatoren til at blinke, slukket eller tændt, når tv'et er i standbytilstand. Tryk på ▲/▼ for at vælge din indstilling, og tryk derefter på OK.

Hvordan nulstiller jeg mit TCL TV?

Klik her for at få flere oplysninger….Hvis det sker, kan du tvinge tv'et til at nulstille ved at følge nedenstående trin:

  1. Brug en udrettet papirclips eller kuglepen til at trykke og holde den forsænkede RESET-knap på tv-tilslutningspanelet nede.
  2. Fortsæt med at holde RESET-knappen nede i cirka 12 sekunder.
  3. Slip RESET-knappen.

Har TCL TV en nulstillingsknap?

2. måde at foretage en fabriksnulstilling på TCL Smart TV Brug en udrettet papirclips eller kuglepen til at trykke og holde den forsænkede RESET-knap på tv-tilslutningspanelet. Fortsæt med at holde RESET-knappen nede i cirka 12 sekunder. Når nulstillingscyklussen er afsluttet, lyser statusindikatoren nedtonet. Slip RESET-knappen.

Hvordan nulstiller jeg mit tv efter en strømafbrydelse?

Følg disse trin for at udføre en strømnulstilling.

  1. Sluk for tv'et.
  2. Tag TV'ets netledning ud af stikkontakten.
  3. Lad fjernsynet forblive uden strøm i 60 sekunder.
  4. Sæt strømkablet tilbage i stikkontakten.
  5. Tænd for TV'et.

Hvorfor vil mit tv ikke oprette forbindelse til internettet?

Opdater tv-softwaren til den nyeste version. Udfør en strømnulstilling på tv'et. Nulstil kabelmodemet eller routeren. Tag netledningen til modemmet eller routeren ud af stikkontakten i 30 sekunder.

Hvorfor er min WPS-knap rød?

WPS-knappen blinker rødt, når en forbindelse fejler, eller der registreres en sessionsoverlapning.