Hvad betyder dwn i tekst?

Ordet dwn bruges i Texting, der betyder ned.

Hvad betyder DWA?

DWA

AkronymDefinition
DWAVær ikke bekymret for det (internetchat)
DWADynamisk bølgelængdeallokering
DWADobbelt Wrap-Around
DWAHollandsk Varmblodsforening

Hvad betyder DS i Snapchat?

"Dirigerende personale (på et træningskursus)" er den mest almindelige definition for DS på Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram og TikTok.

Hvad betyder DWU i Snapchat?

vent ikke op

DWU er et internet-akronym for "vent ikke op", hvilket bogstaveligt betyder "hold dig ikke vågen og venter på, at nogen ankommer eller tager kontakt." Vent ikke op bruges også tilfældigt til at betyde "bekymre dig ikke om mig."

Hvad er et DWA-vand?

DWA – SUCCES PÅ ALLE KONTINENTER MED INNOVATIV RENT VAND-TEKNOLOGI. DWA er en global aktør inden for udformning, implementering og vedligeholdelse af vandbehandling, koncentratforsyning og distributionssystemer til dialysefaciliteter. DWA-produkter drives med succes over hele verden.

Hvad er DS slang for?

DS er en forkortelse for "kære søn" eller "kære søn". Det er en del af internetslang, der er udviklet til brug på fora, sociale netværk, e-mail og sms.

Hvad står DWS for?

kørsel i afbrudt tilstand

DWS er ​​et akronym, der betyder kørsel under suspendering, med henvisning til et kørekort. Det kan også henvise til kongresmedlem Debbie Wasserman Schultz fra Florida.

Hvad betyder DS på svensk?

AbbrevTForklaring
D SEN= den samme = det samme – signatur i f.eks. en mail under et "PS" (Lat post scriptum)
D y.EN= den yngre, "jr". Som på engelsk placeret efter navnet.
d.ä.EN= den ældre, “sr”. Som på engelsk placeret efter navnet.
e.d. ejusdOejusdem (samme , omkring tid, f.eks. samme måned)

Hvad står DS for i Snapchat?

Hvad står DWS for inden for VVS?

(DWS) er en omfattende betegnelse for vandsystemet i et hus, hjem (domicil), typisk ikke-industrielt. DWS har en drikkevandsforsyning (drikkevandskvalitet).

Hvad betyder ASL i sms'er?

alder, køn og placering

Asl er en internetforkortelse for alder, køn og placering, som normalt stilles som et spørgsmål i romantiske eller seksuelle sammenhænge online. Det bruges også som internetslang for det intensiverende udtryk "som fanden".

Hvad betyder DTM i Snapchat?

Første definition af DTM "Dead to Me" er den mest almindelige definition for DTM på Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram og TikTok.

Hvad står DTM for inden for medicin?

Diplom i tropemedicin

Abbrev. for Diplom i Tropemedicin.

Hvad er ETC på svensk?

osv. Flere svenske ord for etcetera. med mera substantiv. osv.

Hvad betyder DS på Tik Tok?

Resumé af nøglepunkter "Dirigerende personale (på et træningskursus)" er den mest almindelige definition for DS på Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram og TikTok. DS. Definition: Ledende personale (på et kursus)