Hvordan køber jeg en Ipass?

Du kan åbne en ny I-PASS-konto online på www. illinoistollway.com, på telefonen på 1-800-UC-IPASS (800-824- 7277), personligt i et kundeservicecenter eller en af ​​næsten 200 Jewel-Osco-lokationer i det nordlige Illinois eller via post. Udfyld venligst denne ansøgning og underskriv I-PASS-aftalen.

Hvor kan jeg købe en Ipass-transponder?

Transpondere kan bestilles online på illinoistollway.com og på telefon på (800) UC-IPASS (800-824-7277). De kan også købes i lokale Jewel-Osco-butikker eller kundeservicecenter for vejafgifter.

Hvordan får jeg en Ipass hurtigt?

Du kan åbne en ny I-PASS-konto online på www. illinoistollway.com, på telefonen på 1-800-UC-IPASS (800-824- 7277), personligt i et kundeservicecenter eller en af ​​næsten 200 Jewel-Osco-lokationer i det nordlige Illinois eller via post. Udfyld venligst denne ansøgning og underskriv I-PASS-aftalen.

Kan du sætte Ipass på dashboard?

Instruktionerne fortæller chaufførerne at montere enheden under bakspejlet på forruden. Mange bilister efterlader det på instrumentbrættet, fordi de ejer flere biler, selvom E-ZPass sender gratis velcrobånd til flere biler.

Er Ezpass det samme som Ipass?

E-ZPass Interagency Group (IAG) består af 29 medlemsbureauer i 17 stater, der bruger den samme teknologi og tillader rejsende at bruge den samme transponder på betalingsveje i hele netværket. I-PASS er inkluderet i E-ZPass-gruppen, så I-PASS- og E-ZPass-kunder kan bruge deres transpondere i flæng.

Hvordan får jeg en transponder?

Transpondere kan deles mellem biler og motorcykler, der er registreret på samme I-PASS-konto, men transponderen skal være korrekt monteret i dit køretøj, når du kører på betalingsvejen. Hvis du deler en transponder, risikerer du at glemme at flytte transponderen. Vær sikker, og sæt en transponder i hvert køretøj.

Kan jeg betale Illinois vejafgifter online?

Chauffører på Illinois Tollway-systemet er forpligtet til at betale vejafgifter som angivet ved skilte opsat på betalingspladser. Kunder, der betaler kontant, kan befinde sig i en uovervåget betalingsvejsbane eller i en I-PASS- eller Pay Online-bane. … Betalinger skal foretages inden for henstandsperioden og kan foretages online eller via post.

Sælger Walgreens EZ Pass?

A: Køb en af ​​transponderne online på SunPass.com eller hos en autoriseret SunPass-forhandler. Der er over 3.100 detailhandelssteder tilgængelige i Florida. Disse omfatter Publix Super Markets, CVS Pharmacy, Walgreens, Amscot Financial, AAA South, Navarro Pharmacies og Sedano's Supermarkets.

Sælger CVS Ipass?

A: Køb en af ​​transponderne online på SunPass.com eller hos en autoriseret SunPass-forhandler. Der er over 3.100 detailhandelssteder tilgængelige i Florida. Disse omfatter Publix Super Markets, CVS Pharmacy, Walgreens, Amscot Financial, AAA South, Navarro Pharmacies og Sedano's Supermarkets.

Får EZ Pass rabat i Illinois?

Hver betalingsbane på Illinois Tollway er udstyret til at acceptere I-PASS, som også kan bruges på Chicago Skyway, Indiana Toll Road og i 15 stater af mere end 26 betalingsmyndigheder, hvor E-ZPass accepteres. I-PASS-kunder får 50 procent rabat på vejafgifter.

Virker SunPass i Illinois?

I-Pass er en del af E-ZPass netværket og arbejder med vores lokale betalingspligtige broer. I-Pass bruges i Illinois og på Indiana Toll Road. Floridas SunPass er i øjeblikket ikke en del af E-ZPass-netværket og fungerer ikke på vores lokale broer.

Hvordan tester jeg min Ipass-transponder?

Hvis der er et blåt eller gult lys, virker din transponder. Kør gennem en bane med en automatisk møntmaskine. De røde (stop) og grønne (tak) lys vil fortælle dig, om transponderen blev aflæst. Test din transponder på et kundeservicecenter.

Hvordan betaler jeg vejafgifter i Illinois?

Notér din placering ved at identificere betalingspladsens navn eller nummer eller den nærmeste milepæl. Du bliver bedt om at identificere den ubetalte vejafgiftsplacering, når du indsender din betaling. Betalinger skal foretages inden for henstandsperioden og kan foretages online eller via post.

Kan jeg bruge min Ipass på en anden bil?

Ja, du må overføre en transponder mellem køretøjer, så længe de er af samme køretøjsklasse. Der er bøder for at bruge en transponder i en anden køretøjsklasse (dvs. biltransponder i en traktor-anhænger). Sørg for, at alle køretøjer, der bruger transponderen, er opført på din EZ Pass-konto.

Kan jeg bruge Ipass i Florida?

Ja det vil virke i Florida. … I øjeblikket er Central Florida Expressway (CFX) den eneste vejafgiftsoperatør i Florida, der accepterer I-PASS og E-ZPass. I-PASS-brugere, der rejser uden for netværket og ikke er i stand til at betale med kontanter, kan modtage betalings-for-plade-fakturaer fra andre Florida-afgiftsmyndigheder."

Kan du overføre en Ipass-transponder til en anden konto?

"Transpondere kan deles mellem biler og motorcykler, der er registreret på samme I-PASS-konto, men transponderen skal være korrekt monteret i dit køretøj, når du kører på betalingsvejen. Deling af en transponder risikerer at glemme at flytte transponderen. Vær sikkert, og sæt en transponder i hvert køretøj.

Udløber jeg transpondere?

E-Z Pass-transpondere har en levetid på omkring 10 år. Helt konkret er det batteriet indeni, der bliver slidt efter omkring 10 år, og da hele E-Z Pass er forseglet, kan batteriet ikke nemt udskiftes.

Hvor meget koster en Ipass hos Jewel?

Betalingsvejens bestyrelse gav torsdag Jewel tilladelse til at opkræve et "bekvemmelighedsgebyr" på 2,90 USD til alle, der ønsker at købe en transponder i kædens 199 deltagende butikker. Transponderne koster $50, inklusive et refunderbart depositum på $10 og $40 i forudbetalte vejafgifter.

Fungerer Ipass i Georgia ekspresbaner?

Transpondere fra Florida, Georgia og North Carolina fungerer nu i alle tre stater. I Georgia kan SunPass bruges nu på Interstate 85-ekspressbaner i Atlanta og snart på op til 40 miles af nye ekspresbaner på I-75. … North Carolina bruger Quick Pass, som betjener omkring 112.000 chauffører.