Hvordan slår jeg stemmen fra på mit ADT-system?

Instruktioner til at deaktivere stemmen på ADT-alarmsystemer

  1. Find hovedalarmsystemets touchpad.
  2. Åbn betjeningspanelets dæksel.
  3. Indtast din sikkerhedskode ved hjælp af det nummererede tastatur.
  4. Tryk på "Slet" fra startmenuen.
  5. Tryk på "Option Number". Panelet vil sige, "Valgmulighed 1, tryk igen for næste mulighed eller udført for at vælge." Tryk igen for at gå til mulighed 2.

Hvordan gør jeg min ADT-alarm mere støjsvag?

Hvordan sænker jeg lydstyrken på mit ADT-sikkerhedssystems tastatur (Lynx)? Tryk på #, derefter 2, og tryk derefter på 6 (pil ned). For at øge lydstyrken skal du trykke på #2 og derefter på 3 (pil op). Du kan fortsætte med at trykke 3 eller 6 for at fortsætte op eller ned.

Hvordan deaktiverer jeg ADT Safewatch Pro 3000?

For at frakoble systemet skal du indtaste din brugerkode og derefter trykke på [OFF]-tasten. Trinaktivering, hvis den er programmeret, giver dig mulighed for at bruge en funktionstast til at tilkoble systemet i en af ​​tre tilstande ved blot at trykke på tasten gentagne gange, hvor: først trykkes på armene STAY; andet tryk arme NAT-OPHOLD; tredje tryk arme VÆK.

Hvad betyder FC på min ADT-alarm?

en fejlkode, der angiver

Hvilke taster trykkes ned for at afslutte programmering på Safewatch 3000 og tillade genindgang til programmering?

Ademco Safewatch 3000-program

Gå ind i programmet6321 + 8 + 0 + 0 (Skærm skal vise 20) eller Sluk, og tag derefter en sikkerhedskopi og tryk på * og # inden for 1 minut (hvis du afslutter programmeringen, kan du gå ind igen inden for 1 minut ved at trykke på * og #)
Afslut programmet1. *98 ELLER 2. *99 hvis det er nødvendigt at genindtræde i programmering senere med kode + 8 + 00

Hvordan aktiverer jeg min ADT-alarm?

For at tilkoble systemet i VÆK, BLIV, ØJEBLIKKE eller MAX-tilstand, skal du indtaste din brugerkode og trykke på taltasten over den valgte tilstand. Indtast din brugerkode + OFF-tast [1] for at frakoble systemet.

Hvordan virker ARM stay ADT?

Armed Stay er designet til, når du planlægger at aktivere systemet og blive i hjemmet. Vi ved, det er et smart navn for det. Når tilkoblet i opholdstilstand, vil alle zoner, der er programmeret som en indvendig type (interiør følger, eller interiør med forsinkelse, normalt bevægelsesdetektorer) automatisk blive forbigået.

Kan du fjerntilkoble ADT?

For at fjerntilkoble eller frakoble dit system skal du logge ind på Pulse-appen, og du vil se et stort rødt eller grønt ikon på dit dashboard. Tryk på det grønne ikon for at tilkoble dit system. Vælg, om du vil aktivere dit system STAY eller AWAY. Tryk på det røde ikon for at frakoble dit system, hvilket vil deaktivere indbrudsdelen af ​​systemet.

Hvordan fungerer ADT-fjernbetjeningen?

ADT fjernbetjeningen har fire knapper på den. En bruges til at frakoble systemet (låseknappen), en anden til at aktivere systemet i VÆK-tilstand (låseknappen øverst til venstre), STAY-tilstanden (grafik af person inde i et hjem) og en valgfri knap til politiet panik.