Hvad er terningespillet i emhætten?

Street Craps, nogle gange kaldet Shooting Dice eller Ghetto Craps, ligner casino-craps, men spilles uden et craps-bord. Et par terninger bruges i spillet, og spillerne satser på resultatet af at kaste terningerne. I street craps satses der mod penge, som spillere stiller op mod hinanden.

Hvordan spiller du terningespillet 4 5 6?

Spilleren vinder med en 4-5-6, tredobbelt eller et hvilket som helst point højere end bankens. De taber med en 1-2-3 eller et hvilket som helst point lavere end bankens. Hvis de binder bankens point, så er det et "push", ingen vinder eller taber, og spilleren sætter sin indsats i lommen.

Hvordan spiller du 3s terninger?

En traditionel terning er en terning med hver af dens seks flader markeret med et forskelligt antal prikker (pips) fra en til seks. Terninger kan også have polyedriske eller uregelmæssige former og kan have flader markeret med tal eller symboler i stedet for kerner.

Hvordan kaster man en terning hver gang?

Spillet spilles, hvor hver spiller har fem terninger, plus en kop, der skjuler deres kast for de andre spillere. Spillere kaster deres terninger i starten af ​​et spil, hvis en terning landede oven på hinanden, så skal det pågældende kast tages igen.

Hvad betyder 456 i terninger?

456 betyder, at du vinder brah.

Hvordan spiller du terningespillet 4 2 1?

Den spiller, der scorer højest i slutningen af ​​runden, får et point for runden. Hvis en spiller kaster 4-2-1 i det allerførste kast, får han/hun 2 ekstra point. Spillet fortsætter i 10 runder, og spilleren med den højeste samlede score i slutningen af ​​sidste runde vinder spillet.