Hvilken slags dyr er Arthur og hans venner?

Arthur – Aardvark, Buster – Bunny, Mr. Ratburn – Rotte.

Hvilket dyr er Muffy fra Arthur?

abe pige

Er Binky en hund?

Binky Barnes er en antropomorf bulldog og bærer normalt en langærmet orange-pecan-trøje med knapper, mørkeblå bukser, et lyseblåt bæltespænde og brune loafers. Han bærer normalt sin skjorte gemt i bukserne.

Hvorfor slog Arthur DW?

fordi hendes følelser bevidst blev såret, og det var også meget egoistisk af ham ikke kun at bruge sit tab som en undskyldning for aldrig at undskylde, men også at bruge D.W. som syndebuk for sine problemer. Nu han ved, at det aldrig var den rigtige måde at løse sit problem på at slå hende, undskylder Arthur endelig til D.W.

Hvad hedder Arthurs søster?

Kate Læs

Er DW Arthurs søster?

Dora Winifred "D.W." Read er en førskolebørn, som er lillesøster til Arthur og storesøster til Kate.

Er hjernen sort Arthur?

Alan 'The Brain' Powers fra Arthur. Nå, Brain er en bjørn.. Men det er gjort ret klart, at han formodes at være sort. Han fejrer Kwanzaa, og i en nylig episode blev det vist, at han har slægtninge i Senegal.

Hvad er hjernens rigtige navn?

Ray Hackenbacker

Hvem udtrykte Arthurs hjerne?

Max Friedman ColeArthur

Er Arthur-karaktererne sorte?

Nogle med emnelinjer, "Arthur var 100 % sort" og "Babar var sort."

Hvor høj er Arthur Reed?

5 fod 5 tommer

Er Arthur the Aardvark skaldet?

Udseende. Arthur er en jordvark ligesom sine forældre og søstre og er skaldet. Han bærer runde brune briller, en gul trøje med V-hals, en hvid skjorte under, posede falmede blå jeans, et brunt bæltespænde, en hvid undertrøje med stropper, hvide trusser, hvide sokker og røde og hvide sneakers.

Hvad laver Arthurs mor?

Jane Read er mor til Arthur, D.W. og Kate. Hun er gift med David Read og arbejder som fuldtidsarbejde-at-home skatterevisor.