Hvordan tjekker du din fødselsdato på ps4?

Klik på "Kontoindstillinger". Klik på den røde "Administrer konto"-knap. Klik på "Rediger navn og adresse". Fødselsdatoen, som du brugte til at registrere din PlayStation Network-konto, vises på skærmen.

Hvor gammel er PSN?

PlayStation Network (PSN) er en digital medieunderholdningstjeneste leveret af Sony Interactive Entertainment. PSN blev lanceret i november 2006 og blev oprindeligt designet til PlayStation videospilkonsoller, men blev snart udvidet til at omfatte smartphones, tablets, Blu-ray-afspillere og high-definition fjernsyn.

Gør PlayStation noget til din fødselsdag?

Nej, PlayStation Store tilbyder ikke fødselsdagsrabatter.

Kan du ændre din PSN-adgangskode uden fødselsdato?

Kopier linket nedenfor og erstat "PASTEYOURTOKENHERE" med dit kontotoken fra notesblokken. Indtast linket i din URL-linje, og du vil blive bedt om at ændre din adgangskode uden at skulle indtaste fødselsdatoen under oprettelsen af ​​kontoen.

Hvordan ændrer du din aldersbegrænsning på PS4?

På dit PS4-system skal du gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > Familieadministration. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til din konto igen. Vælg den underordnede konto, du vil indstille begrænsninger for, og vælg en funktion, der skal justeres.

Hvad betyder det gule lys på PS4?

En gul lysbjælke på controlleren, når PS4 er på standby ... og tilsluttet betyder, at den oplades. Eller hvis controlleren er tilsluttet, men slukket. Den vil pulsere et gult lys under opladning. Den holder op med at pulsere, når den er fuldt opladet eller mister strøm.

Hvordan ved du, at DualShock 4 er fuldt opladet?

Batteriets ladeniveau vises på skærmen, når du trykker på og holder PS-knappen nede. Mens systemet er i hviletilstand, blinker lysbjælken langsomt orange. Når opladningen er færdig, slukkes lysbjælken. Det tager cirka 2 timer at oplade controlleren, når batteriet ikke har nogen resterende opladning.