Hvad er Perso på min telefon?

En personlås på en telefon er knyttet til dit simkort. Den oprindelige udbyder af telefonen kan fjernlåse enheden, når et sim-kort fra en anden udbyder indtastes i den. Det er muligt at låse din enhed op fra en udbyders netværk og derefter bruge et simkort fra en anden udbyder, hvis du ønsker det.

Hvilke apps skal du fjerne fra din telefon?

Der er endda apps, der kan hjælpe dig. (Du bør også slette dem, når du er færdig.) Tryk eller klik for at rydde op på din Android-telefon...5 apps, du bør slette lige nu

  • QR-kode scannere.
  • Scanner apps.
  • Facebook.
  • Lommelygte apps.
  • Pop bloatware-boblen.

Hvorfor er TikTok stadig i Play Butik?

De kan også få TikTok-behandlingen og snart blive fjernet eller derankeret fra de respektive Google- og Apple-appmarkeder. Den eneste begrundelse, der blev givet, var, at disse 59 apps var/er "engageret i aktiviteter, der er til skade for Indiens suverænitet og integritet, forsvar af Indien, statens sikkerhed og den offentlige orden."

Hvorfor fjernes CamScanner ikke fra Play Store?

CamScanner, en PDF-konverteringsapp, er blevet fjernet fra Google Play Butik, efter at den blev fundet at komme med en reklame-malware. Men med nyere versioner af CamScanner viste det sig, at appen kom med et reklamebibliotek, der indeholdt et ondsindet modul. Dette modul, kendt som Trojan-Dropper. AndroidOS.

Hvad hvis TikTok allerede er downloadet?

Så du kan stadig bruge TikTok på din smartphone, hvis du har appen downloadet og installeret på din enhed. Men hvis du prøver at installere TikTok lige nu, ja, appen er ikke længere opført i Play Store og App Store.

Er ToTok-appen forbudt i Indien?

Denne gang er det den populære chat-app, ToTok. Ifølge en rapport fra 9to5Google har Google fjernet den populære ToTok-app fra Play Butik den 14. februar. Det er for anden gang, at denne app, som angiveligt er et spionageværktøj for De Forenede Arabiske Emirater, er blevet trukket ned fra Play Butik .