Kan du købe sten i Pokemon Black 2?

I Pokémon Black 2 og White 2 kan spilleren købe Evolution-sten i Black City og White Forest på hverdage. Thunderstone, Fire Stone, Dusk Stone og Dawn Stone kan købes i Black City; mens bladstenen, vandstenen og skinnende sten kan købes i White Forest.

Kan du købe en vandsten i sort 2?

Vandsten Beliggenhed: Vandsten findes i Bridge Field (Wild Area). En Youngster på denne rute vil informere spilleren om afsatsspring. Spillerens mor kan også købe det, når de efterlader deres penge hos hende.

Hvor kan jeg få en Firestone in Black 2?

Svar

  • I det sydvestlige hjørne af ørkenresortet eller bag pokemoncentret i Lentimas Town, som kan nås ved at følge hegnet i flyets landingsbane.
  • Handl 3BP (Battle Points) ved enten Pokemon World Tournament eller Battle Subway.
  • Du kan købe det i black city, efter du har ryddet det sorte tårn.

Hvordan får du en mørk sten i Pokemon Black 2?

The Dark Stone vender tilbage i Pokémon Black 2, hvor N giver den til spillerens karakter efter at have besejret hans niveau 70 Zekrom, så man kan tage den med til Dragonspiral Tower for at vække den igen og fange den. Det vil stadig være på niveau 70.

Hvilket niveau skal jeg udvikle growlithe i Black 2?

Vent, indtil du får flare blitz på niveau 45, det er dets stærkeste træk. Så kan du lære den vild ladning gennem tm, den lærer forargelse ved 43. Også Close Combat er godt, men det er et æg-træk. Så gå til flyttelæreren og genlær den ekstreme hastighed, når du udvikler den :P.

Hvordan får du en dusk stone i Pokemon Black?

Mistralton Cave og Route 10, men du kan finde flere skumringssten i hvirvlende støv i enhver hule, og du kan købe dem i butikken i Black City (Eksklusivt for Pokemon Black).

Hvad er det bedste niveau til at udvikle Eevee?

Med de fleste stone evolution Pokemon, vil jeg anbefale at vente, indtil de er mindst niveau 30, før du udvikler dem. Eevee er et særligt tilfælde, og jeg vil anbefale at bruge den Thunder Stone så hurtigt som muligt, så Jolteon ikke går glip af at lære dets tidlige træk.

Hvilket niveau skal jeg give Growlithe en brandsten?

Blandt den lille liste over stenudviklinger er Growlithe kun en af ​​fire Pokémon, der udvikler sig ved hjælp af Ildstenen. Før Pokémon Sword & Pokémon Shield var det ideelt at udvikle Growlithe på niveau 45 for at få alle hans træk, men med Move Reminder kan du lære alle Growlithes træk uden at skulle vente.

Kan Eevee udvikle sig med en skumringssten?

Shiny Stones bruges til at udvikle Togetic og Roselia. Dusk Stones bruges til at udvikle Murkrow og Misdreavus ... Vandsten.

Vandstens udvikling
ShellderCloyster
StaryuStarmie
EeveeVaporeon
LombreLudicolo