Hvordan dater jeg Syracuse Kina?

Datokoder for Syracuse Kina Siden 1971 har Syracuse Kina været ejet af private investorer, Canadian Pacific, Ltd. (1978-1989), Pfaltzgraff (1989-1995) og Libbey, Inc (1995 til i dag). 1 til 3; cirkel omkring nummer (koden er indridset). 4 til 15; cirkle om nummer, (koden er indridset).

Er Syracuse Kina stadig i gang?

Syracuse China, der ligger i Lyncourt, New York (en forstad til Syracuse), var en producent af fint porcelæn. Grundlagt i 1871 som Onondaga Pottery Company (O.P. Co.)...Syracuse Kina.

TypeKina og keramikfremstilling
Grundlagt1871
Nedlagt2009
SkæbneKøbt af Libbey Inc. i Toledo, Ohio – al produktion flyttede fra Nordamerika

Indeholder Syracuse Kina bly?

Hele Kina i Syracuse ser ud til at være høj bly. I årenes løb har jeg testet MEGET porcelæn af mærket Syracuse. Alle de vintage Syracuse-stykker, jeg har testet, har haft meget høj bly. Dette særlige stykke testede positivt med en XRF, da den indeholdt mere end 10 % bly i glasuren!

Hvad er de sikreste tallerkener at spise af?

Top seks sikreste spisestelsmærker til brug derhjemme (ikke lavet i Kina)

  • Glas Anchor Hocking blyfri fade – Fremstillet i USA.
  • Keramiske Fiestaware blyfri fade – Fremstillet i USA.
  • Glas Libbey Crisa Moderno Blyfrit spisestel – Fremstillet i USA og Mexico.
  • Porcelæn Sur La Table Blyfrit porcelænssæt – Fremstillet i Tyrkiet.

Hvordan kan du se, om der er bly i dine retter?

Den eneste måde at afgøre, om bestemt service har bly, er at teste det. Blytestsæt til hjemmet kan fortælle dig, om opvasken har bly, der kan udvaskes. Disse tests er mest nyttige til at påvise høje niveauer af bly.

Hvad er det franciskanske Kina værd?

Værdien af ​​den franciskanske linje, Apple-mønsterstel, lavet i 1940 til 1953, varierer fra $3 til $110.

Har Desert Rose China bly?

1941, lavet i USA: 122.200 ppm bly! De tilladte grænser er 90 ppm bly i belægningen og 100 ppm i substratet (i tilfælde af tallerkener, hvis de var børneretter, ville dette være den keramiske base af fadet, kontra glasuren).

Har mit Kina bly?

Bly findes sjældent i almindelige hvide fade. Blyholdige glasurer eller dekorationer på ydersiden af ​​fade eller non-food overflader er generelt sikrere at bruge. Den eneste måde at afgøre, om bestemt service har bly, er at teste det. Testsæt til hjemmet kan fortælle dig, om opvasken har udvaskbart bly.

Indeholder Johnson Brothers China bly?

Bemærk venligst, at næsten HELE Willow-mønstret og næsten HELE Johnson Bros. porcelæn, som jeg nogensinde har testet, har været meget bly. Læs mere om bekymringen for bly i keramik her. For at se mere "Johnson Bros." stykker jeg har testet, klik her.

Er knogleporcelæn sikkert at drikke af?

Så længe krus ikke udvasker bly på fremstillingstidspunktet (når de er helt nye), anses de for at være sikre at bruge - også selvom blyindholdet i glasuren er meget højt.