Sælger Dollar General Simple Mobile SIM?

Simpelt mobilt forudbetalt SIM-sæt – Behold din egen telefon.

Kan jeg bare købe et Straight Talk SIM-kort?

Køb med en serviceplan på $35 eller mere for at få gratis forsendelse! Få den pålidelige forbindelse på din enhed, som du ønsker med dette Straight Talk SIM-sæt. Dette Straight Talk 4G SIM-kort har en nanostørrelse, der er kompatibel med en række forskellige telefoner. Det kræver en 30-dages serviceplan for aktivering, som sælges separat.

Kan SIM-kort skiftes mellem telefoner?

Du kan ofte skifte dit SIM-kort til en anden telefon, forudsat at telefonen er ulåst (hvilket betyder, at den ikke er knyttet til en bestemt operatør eller enhed), og den nye telefon vil acceptere SIM-kortet. Alt du skal gøre er at fjerne SIM-kortet fra den telefon, det er i i øjeblikket, og derefter placere det i den nye ulåste telefon.

Hvad sker der, hvis jeg sætter mit gamle SIM-kort i min nye telefon?

Hvis din nye telefon ikke har et SIM-kort, vil du ikke kunne bruge dit gamle SIM-kort med det. Du kan overføre kontakter og andre oplysninger fra dit gamle SIM-kort til din nye telefon ved at lægge oplysningerne på et USB-drev - eller få en professionel i en telefonbutik til at gøre det for dig, ifølge CNET.

Hvad vil et dårligt SIM-kort gøre?

Generelt påvirker dit SIM-kort ikke direkte, hvor godt din mobiltelefon kan opfange et signal, men et dårligt SIM-kort kan forhindre dig i overhovedet at oprette forbindelse til netværket. Hvis du har visse SIM-kort, kan du muligvis ikke oprette forbindelse til alle de tjenester, din udbyder tilbyder.

Hvad får et SIM-kort til at blive dårligt?

Sim-kort kan blive dårlige ved hyppig fjernelse og indsættelse fra/i mobiltelefon, da glidningsprocessen beskadiger chiplinjerne, og du kan endelig ikke bruge det.

Hvad betyder intet SIM-kort Ingen service?

At rydde din Androids cache for at prøve at rette fejlen uden SIM-kort er ekstremt simpelt. Gå til "Indstillinger -> Lager -> Internt lager -> Cachelagrede data." Når du trykker på cachelagrede data, får du en pop-up, der fortæller dig, at dette vil rydde cachen for alle apps på din enhed.

Hvorfor siger min telefon ingen service efter at have skiftet SIM-kort?

Normalt, hvis du får en advarsel om ingen service, er det et tegn på, at din telefon ikke opfanger et signal fra et mobiltelefontårn. Når du har indsat SIM-kortet igen, skal du genstarte telefonen og se, om du stadig får den nye besked om, at SIM-kortet ikke fungerer. Hvis det er tilfældet, kan det være et problem med enten kortet eller kontoen.