Er Tajin-krydderi dårligt for dig?

En kvart teskefuld traditionel Tajin indeholder nul kalorier, fedt, kulhydrater, protein, intet tilsat sukker og 190 milligram natrium, hvilket ryster ud til 8 procent af den daglige tildeling. Tajin kan bruges til en bred vifte af salte og søde tilberedninger.

Er Tajin sikkert at spise alene?

TAJÍN® er så godt, at børn har været kendt for at spise det direkte fra flasken, som om det var slik. Vi vil sikre os, at produktet indtages efter hensigten: for at krydre frugter, grøntsager og dine yndlingsretter.

Er Tajin højt i natrium?

Tajín Clásico Seasoning Reduced Sodium er lavet med en unik blanding af 100% naturlig chilipeber, lime og havsalt. Den samme unikke smag med 37 % mindre natrium... Næringsfakta.

Serv størrelse1/4 tsk (1 g)
Natrium 120 mg5 % DV
Kulhydrat i alt 0g0 %
Sukker0 g
Protein0 g

Skal Tajin nedkøles?

Svar: Ingen grund til at køle, jeg har altid vores i spisekammeret.

Hvor mange kalorier er Tajin?

Næringsfakta

Serv størrelse1/4 tsk (1 g)
Serveringer120
Antal kalorier pr. portion0 % DV*
Fedt i alt 0g0 %
Natrium 190 mg8 %

Bærer Walmart Tajin?

Tajín Clásico krydderier, 9 Ounce – Walmart.com – Walmart.com.

Skal Tajin chamoy nedkøles?

Svar: Ingen grund til at køle, jeg har altid vores i spisekammeret. Holder længe.

Har Walmart Tajin og chamoy?

Tajin Chamoy Sauce 15,38 oz – Walmart.com – Walmart.com.

Er Tajin sauce det samme som chamoy?

Tajin Chamoy er en unik abrikossmag! Den originale Tajin-formel med en lækker chamoy-smag fremstillet med ingredienser i verdensklasse er den perfekte ledsager til din frugt, chips eller endda drinks, så tilføj Tajin til, hvad du end har lyst til.

Hvor mange kalorier er der i en hel flaske Tajin?

Er Tajin det samme som chamoy?

Er flydende Tajin chamoy?

bestemt ikke chamoy. i et spildt sekund tror du, at smagen kommer igennem, men så er du ramt af bare varm sauce over kraftfuld smag med en blanding af tomatsauce. det skal ikke være så tykt og rigt.

Hvordan smager Tajin-krydderi?

Tajin-krydderi er en balance mellem salte, krydrede og syrlige smage. Det minder om at spise limetortillachips med ristet tomatsalsa. Tajin-krydderi er en blanding af forskellige krydderier, så dens smag er mere potent. Som sådan behøver du kun bruge det sparsomt, for at din mad bliver godt krydret.