Kan du bruge JCPenney-kort hos Sephora online?

Sephora accepterer et JCPenney-kreditkort til køb på Sephora.com. Vælg blot JCPenney som kreditkorttype i faktureringssektionen ved kassen.

Kan jeg bruge et Sephora-gavekort andre steder?

Gavekort og e-gavekort kan bruges online, på vores mobilapp, i Sephora-butikker i USA og Canada og hos Sephora inde i JCPenney Stores. e-gavebeviser kan kun bruges ved at kontakte kundeservice på 1-877-SEPHORA.

Kan jeg returnere Sephora-produkter til JCPenney Sephora?

Du kan returnere enhver Sephora-ordre til en JCPenney Sephora. Uanset om du har købt det online eller på en selvstændig Sephora, kan du vende tilbage til en JCPenney Sephora. Men du får kun et JCPenney butikskort i bytte, ikke en refusion til din oprindelige betaling.

Videresælger Sephora returnerede varer?

Re: Hvad gør Sephora med returvarer? det vil videresælge til de lande, der ikke er kvalificerede/nemme at returnere.

Kan du returnere åbne produkter til Sephora?

Officielt tillader Sephora returnering, både åbnet og uåbnet, inden for 60 dage efter købet, og varer uden en kvittering accepteres i bytte for butikskredit. Når vi identificerer overdrevne returmønstre, underretter vi disse kunder om, at vi muligvis begrænser fremtidige returneringer eller ombytninger, hvis der ikke fremlægges et købsbevis.

Kan du udveksle Foundation hos Sephora?

Afhængigt af hvor lang tid siden du købte foundationen, kan du enten bytte den til en anden foundation for at prøve, modtage butikskredit eller få en refusion. Hvis du har købt din foundation i en Sephora-butik og returnerer den til butikken inden for 60 dage efter købsdatoen, modtager du fuld refusion.

Hvad sker der med returneret makeup hos Sephora?

En medarbejder fra en Sephora inde i en JCPenney sagde, at produkter, der returneres ubrugte, går tilbage på hylden. Hvis et produkt er let brugt, kan det ikke videresælges. En anden bruger forklarede, at deres erfaring er, at ubrugte produkter bliver smidt ud. »Selv om nogen siger, at de ikke har brugt det, kan vi ikke lægge det tilbage på hylden.

Kan du returnere åbnet parfume til Shoppers Drug Mart?

Ombytning vil KUN blive tilbudt, hvis originalen er defekt, efter åbning, med kvittering og inden for 30 dages returperiode fra den oprindelige købsdato.