Hvad er adgangskoden til Parking Mania 2?

Adgangskoderne er 00000 for niveau 1, 37912 for niveau 7, 73945 for niveau 8, 19348 for niveau 9, 97123 for niveau 10, 28472 for niveau 11, 29837 for niveau 17, 98736 for niveau 918, 7, 7, 2 for niveau 20, 32973 for niveau 27 og 43753 for niveau 30.

Hvor mange niveauer parkering Mania2?

220 niveauer

Da vi kan vælge et hvilket som helst af de 220 niveauer, vi kan lide, kan vi slå en simpel præstation ud her, mens vi samler en anstændig mængde penge og mønter.

Hvordan spiller man parkeringsmani?

Målet er at parkere bilen på parkeringspladsen. Bare gå ikke ind i noget! Brug piletasterne til at styre og køre bilen frem og tilbage. Målet er at parkere bilen på parkeringspladsen.

Hvor mange niveauer er der i Parking Mania?

Et parkeringsspil, hvor spilleren skal parkere din bil til et bestemt sted uden at støde ind i noget, der er i alt 10 niveauer.

Hvor mange niveauer er der på Parking Mania?

10 niveauer

Et parkeringsspil, hvor spilleren skal parkere din bil til et bestemt sted uden at støde ind i noget, der er i alt 10 niveauer.

Er der en parkeringsplads Fury 4?

Parking Fury 4-spil – Spil gratis online på BestGames.Com.

Hvornår blev parkeringsmanien udløst?

16. september 2009

Parking Mania/Oprindelige udgivelsesdatoer

Hvad er det seje matematiske bilspil?

Bilfærge – Spil det nu på CoolmathGames.com.

Hvordan spiller du Parking in fury?

Tryk på gaspedalen for at gå fremad og på bremsen for at gå tilbage. Følg pilene og parker din bil inde i det gule rektangel. Brug WASD eller piletasterne til at køre og dreje din bil. Kør din bil ind på den fremhævede parkeringsplads og gå videre til den næste bil.

Hvordan fjerner jeg blokeringen af ​​Coolmath?

Fjern blokeringen af ​​Coolmath-spil

  1. Blokeret fra Coolmath-spil?
  2. Bare rolig, det er nemt at rette.
  3. "Coolmath-Games.com" er nu "CoolmathGames.com" (vi slap af med bindestregen).
  4. Du skal muligvis have din it-administrator til at tilføje "CoolmathGames.com" til din hjemmesideliste sammen med "Coolmath-Games.com".
  5. Du er velkommen til at kontakte os:
  6. Tak!

Hvad hedder bilspillet på seje matematikspil?

Parking Fury – Spil det nu på CoolmathGames.com.

Hvor kan jeg spille Papa's freezeria?

Papa's Freezeria – Spil det nu på CoolmathGames.com.

Er fars spil ved at lukke ned?

Efter december 2020, når webbrowserproducenterne fjerner understøttelsen af ​​Flash Player, vil vores spil ikke længere kunne spilles på webstedet. Faktisk har vi arbejdet hårdt på at konvertere alle de eksisterende Papas spil til apps, så de stadig ville eksistere i en eller anden form, efter at Flash blev afbrudt.

Hvordan gemmer du dit spil på Papa's freezeria?

Når spillet gemmer dine fremskridt, skulle der være en knap, der siger "gem en sikkerhedskopi". Klik på knappen, og den vil have en beskrivelse og to knapper. Tryk på knappen, der siger "Gem ..." Så kan du gemme den på dit skrivebord eller en fil.