Kan du springe Legion-introen over?

Der er en nem måde at springe Legion-intro-scenariet over i Shadowlands pre-patch. 1. Tal med NPC for at sejle mod Broken Shore. Tal med NPC foran dig for at springe Legion-introduktionsopgaverne over og gå direkte til Dalaran.

Hvordan starter jeg Legion Questline?

Hvis din karakter er niveau 50 eller derover, kan du besøge Hero's Call Board i Stormwind eller Warchief's Command Board i Orgrimmar og hente Broken Shore-indstillingen "Fight The Legion". Dette vil give dig missionen "The Legion Returns" (Alliance/Horde).

Hvordan starter jeg Legion på 98?

Du får mulighed for at lave scenariet eller springe det hele over og gå direkte til Dal. Efter at have gået lidt rundt, dukker din ordrehal NPC op. Temmelig sikker på, at hvis du logger ud og derefter logger ind igen, når du rammer 98, kan du få opgaven fra Adventure Guide, ellers dukker den bare op.

Hvordan starter jeg en ny zone i Legion?

Jep. Gå tilbage til din missionstavle i din klassesal, gå til kortet, og klik på den zone, du vil starte i.

Hvordan starter jeg legion quests ved 120?

fik dette fra et andet forum og det virkede.

  1. Få en ven, der øger niveauet (kan ikke have lavet intro-mission til Legion) som noget andet end en shaman.
  2. Tag til Stormwind/Orgrimmar sammen.
  3. Accepter missionen "The Legion Returns" fra krigstavlen.
  4. Gå til NPC-afleveringsstedet.

Hvordan får du Argus 120-boostet?

A2A: For at komme til Argus skal du udføre hele Broken Shore questline. Det betyder Uniting the Isles (hvis du ikke allerede har en toon, der er nået Friendly with the Nightfallen, Court of Farondis, Highmountain, Dreamweavers og Valarjar-hvis du allerede har gjort dette på én karakter, er det hele kontoen ).

Hvordan får man skæbnens hånd?

Tal med Khadgar ved Krasus' Landing og accepter Assault on Broken Shore-missionen. Tal med Khadgar igen og vælg muligheden spring scenariet over, og fuldfør derefter opgaven. Kom tilbage til Dalaran for at hente The Hand of Fate.

Hvordan springer du Argus intro over?

Du skal først lave Broken Shore-introen (eller springe den over, hvis du har gjort det før). Flyv derefter tilbage til Dalaran, og de vil tilbyde dig en tur til Exodar.

Hvor er portalen til Argus?

At nå Vindicaar Dalaran Hearthstone og nå Vindicaar fra Krasus Landing i Dalaran. Sådan ser Krasus Landing i Dalaran ud, hvis du endnu ikke har låst Lightfoged Beacon op til Vindicaar. Portalen vises til venstre for High Vindicator, når den bliver tilgængelig.

Kan du solo Antorus den brændende trone på 120?

Umuligt at solo. Du skal have nogle flere venner med for at få ham ned, før han kan kaste Flame Rend.

Kan du solo Tomb of Sargeras?

Mødet med dæmonisk inkvisition i Tomb of Sargeras er solobart, og når du først har vænnet dig til at jonglere med den uudholdelige pine og vide, hvornår du skal tilstå, er det egentlig ikke så slemt, men det har en indlæringskurve, og du vil sandsynligvis ikke være i stand til bare damprulle dem døde, før det kommer i spil endnu.

Kan du solo Antorus den brændende trone Shadowlands?

Ion Hazzikostas om soloing af gamle raids – Legion-raids, der nemt kan løses ved slutningen af ​​Shadowlands. Dette betyder, at ved slutningen af ​​Shadowlands, burde spillere være i stand til komfortabelt at solo Legion raids inklusive Antorus, the Burning Throne.

Kan du solo Legion Dungeons på 120?

Så ja, især ved 120. Ved 120 kan du solo en masse Legion raids.

Hvilket niveau kan du solo Legion raids?

Mens vi undersøgte vanskeligheden ved at lave ældre indhold på niveau 60 i beta, opdagede vi, at det i øjeblikket er langt sværere at solo Legion-indhold på 60, ​​end det er på 50.

Kan du solo mytiske Antorus?

Du kan ikke solo chefen på den lange bro. (Glemt hans navn) Han vil lænke søvn dig, indtil du dør. Dette gælder selv på den i kø LFR-version, som er virkelig dum. De vil ikke fikse bosserne til at være fuldstændig solo-dygtige før næste udvidelse, når det bliver "Legacy Loot".

Hvordan springer jeg den mytiske Eonar over?

Hvordan får du springet? Du skal dræbe Emonar 4 gange, hvilket du ikke kan, medmindre nogen allerede har "Eonar"-springet. For du skal dræbe Eonar for at komme til Emonar.

Kan du solo Eonar på normal?

Eonar er let at solo på LFR sværhedsgrad. Jeg har også solo Eonar på Normal som en 450 ilvl Prot Warrior. Det er mere hektisk, men stadig rimeligt gennemførligt.

Kan du solo coven af ​​Shivarra?

Blizzard gør alle gamle raid-bosser soloable, når de ændrer dem til legacy loot. Coven of Shivarra lader til at være den eneste chef, der ikke er ensom i øjeblikket. Blizzard gør alle gamle raid-bosser soloable, når de ændrer dem til legacy loot. Coven of Shivarra lader til at være den eneste chef, der ikke er ensom i øjeblikket.

Kan du springe Varimathras over?

Vær opmærksom på, at der ikke er noget direkte spring til Unmaker. Du bliver altid nødt til at dræbe 1. boss, derefter teleportere til The Burning Throne, derefter dræbe Aggramar og så kommer du til Unmaker.