Hvor mange point er sushi på Weight Watchers?

En rulle svarer til 500 kalorier og omkring 10 SmartPoints (grøn, blå, lilla).

Kan jeg spise sushi på Weight Watchers?

Sushi ville også give dig mere fisk og mindre ris, hvilket reducerer SmartPoints-værdien. I stedet for at have rejerullen (til venstre) til 10 SmartPoints-værdi, kunne du nyde ti hele rejer som sushi. Standbys som tunrulle (højre) eller yellowtail roll har hver knap 3 SmartPoints værdi.

Hvor mange point er et kast på Weight Watchers?

Rollovers giver dig fleksibiliteten til at bruge færre SmartPoints en dag og overføre op til 4 ubrugte SmartPoints til dine ugeblade for en dag, hvor du har brug for dem. Lad os sige, at du har 23 daglige SmartPoints, og du bruger 19. Vi overfører automatisk de ekstra 4 til dine ugeblade.

Er Fish nul point på Weight Watchers?

For at give dig den maksimale frihed og fleksibilitet med dit SmartPoints-budget, har vi udpeget en bred vifte af valgmuligheder som "zero Points®-fødevarer." Nu har fødevarer som kyllinge- og kalkunbryst uden skind, fisk, skaldyr, æg, ærter, majs, bønner, fedtfri usødet yoghurt – og selvfølgelig frugter og grøntsager – alle en …

Hvor mange WW-point er en smoothie?

Så ifølge Weight Watchers, hvis opskriften er på noget, du vil drikke, som en juice eller smoothie, tæller næringsoplysningerne for Nul (0) SmartPoints frisk frugt og grøntsager.

Hvorfor koster smoothies point på Weight Watchers?

På WW-programmet er mange frugter og grøntsager ZeroPoint™-fødevarer – når du spiser dem. Men når de først bliver en del af en smoothie, ændres oplevelsen af ​​at indtage dem. Hvis det er noget, du vil drikke, som en juice eller frugtsmoothie, tæller ernæringsdataene for frugt med i den samlede SmartPoints-værdi.

Hvorfor er smoothies ikke nul point på Weight Watchers?

Bare rolig - vi har nogle svar til dig. Frugt og de fleste grøntsager er ZeroPoint-fødevarer på WW-programmet, når du spiser dem. Det betyder, at den smoothie eller juice, du drikker, ikke vil fremme den samme følelse af mæthed mellem måltiderne, som at spise frugten eller grøntsagerne.

Hvor mange point er frugt på Weight Watchers?

WW tildeler i øjeblikket nul point til frugt. Du behøver ikke at tælle frugt! Faktisk er frugt kun en af ​​de 200 "gratis fødevarer" i Weight Watchers' program.

Er søde kartofler nul point på Weight Watchers?

Ligesom på de tidligere planer er de fleste grøntsager nul point på alle tre planer. Det betyder, at du kan nyde de fleste ikke-stivelsesholdige grøntsager gratis. Der er et par grøntsager, der ikke er nul point på alle tre planer, herunder kartofler, søde kartofler, yams, pastinak, kassava, grødede ærter, yuca og oliven.

Har rotisserie kylling 0 point på Weight Watchers?

Er Rotisserie Chicken 0 Points på Weight Watchers? Rotisserie kyllingebryst uden skind er nul point på myWW blå og lilla planer.

Hvor mange WW-point er en kanelrosinbagel?

Den store canadiske bagel ernæringsinformation

MenupunktErnæringsoplysningerVægt overvågere
Kanel Rosin Bagel1 ea5
Alt Bagel1 ea6
Hør og honning Bagel1 ea5
Fransk Toast Bagel1 ea6

Hvor mange Weight Watchers-point er en fuldkornsbagel?

2

Hvilket brød kan jeg spise på Weight Watchers?

Lavpunktsbrød | Vægt overvågere

  • Weight Watchers Fuldkornsbrød | 1 Smart Point pr. skive (40 kalorier)
  • Sundt liv honning hvede 35 kalorie brød | 1 Smart Point pr. skive (35 kalorier)
  • Dave's Killer Bread 60 tynde skiver Powerseed brød | 2 Smart Points pr. skive (60 kalorier)
  • Schmidt Old Tyme hvedebrød | 1 Smart Point pr. skive (40 kalorier)

Hvor mange SmartPoints er en meltortilla?

Både majs og mel bløde tortillas har omkring 2 til 3 SmartPoints værdi, men majsen vil være et mere nærende valg. Trimning af en ounce ost fra din hovedret kan eliminere op til 4 SmartPoints værdi.